неделя, 11 февруари 2018 г.

Jessica Casablanca

        Доскоро не харесвах особено тъмните цветове и по-точно върху своите ръце. Черното почти беше табу за мен. Смятах го за груб и мрачен, но в последните месеци започнах да нося често вишневи, кафеви и тъмносини лакове. Затова и голяма част от поръчката ми с Jessica на Черния петък, се състоеше от подобни нюанси.


           Casablanca е черно, но с преливащи дуохромни сини и лилави частички в него. Очаквах да е ефект, някои мнения за него бяха такива. Всъщност покрива напълно на 2 слоя и шимъра му си личи добре. Не виждам дуохром ефекта обаче, но не се разочаровах.



          Малко са тези финиши, които могат да са с дълбок основен нюанс и шимъра им да е силен. Обикновено има топери и те вършат тази работа. Но да не се отклонявам от качествата на Casablanca. Текстурата е рядка, но не се разлива около кожичките с малко внимание и старание.


          Хубаво е да не повтаряте там, където сте минали с четката, защото се свлича. На места се налага с потупване да капнете от лака, но не е нещо фатално. Вторият слой покрива чудесно.


            Самостоятелно не съхне бързо и частиците не се виждат особено, затова е нужен плътен слой гел топ лак. Единствената ми забележка и при "Casablanca", е трайността.


          Още на първия ден почти всички връхчета се бяха оголили, днес на 3 пълни дни свалих с доста изтъркани. Определено за повод е страхотен или ако обичате често да сте с пресен и различен маникюр.  В случай че пътувате и нямате време за смяна, не разчитайте на марката.



            За промоционалната цена на която ги купих, не съжалявам. Не боядисват плочката дори без база и се нанасят като масло, покривни са. Само да бяха и по-трайни, но няма пълно щастие. :)



Няма коментари:

Публикуване на коментар