вторник, 24 април 2018 г.

Essential Garden Joyful rose EDP

           Ако все още не сте попаднали на аромат с роза, който ви понася и е далеч от българското розово масло, Joyful rose съм почти убедена че би се харесал на всеки. Особено на дамите или младите момичета, които си падат леките и фини аромати.


         Joyful rose има най-точното име, пасва му перфектно на характера! Наистина в този флакон, се крие жизнерадостна роза. Свежа, млада, игрива, полята с капчици грейпфрут, обвита с няколко клонки бели цветове и сандалово дърво. Толкова е нежен и красив, искрящ по един естествен и непринуден начин. Когато го носиш, се усмихваш и мислиш само за хубави неща, за мечти и слънчеви лъчи.


          Обличаш ефирна рокля, удобни ниски обувчици, косата на небрежна опашка, малко цвят на устните и това е всичко от което имаш нужда. Разходи се в парка рано сутрин, попий от свежестта на зеленината около теб и забрави за забързаното ежедневие.


          Първите секунди се усеща розата отчетливо, но тя е сочна и примесена с грейпфрут. Сякаш може да я схрускаш и да ти остави тръпчив вкус. Тази нотка бързо отшумява и върху кожата остават нежните камбанки от момина сълза и муск. Долавят се и ягоди с малини, но слабо. Парченце пъпеш се прокрадва срамежливо, но е като фон буквално. Плодовите акценти убиват горчивината на грейпфрута и правят аромата като пухено одеяло. Чаровен без да е пудрен и да оставя километричен шлейф след себе си. Сандала също е супер незабележим, но той е като листа хартия, на който рисувате. Без него не може. Дървесните нотки липсват, останали са само фините листенца от цъфналите дръвчета. Розата е без бодли! Циклама и люляк при мен не се появяват.


           Много неангажиращ и чаровен е Joyful rose. Прекрасен е за тези топли пролетни дни. Уловена е розата в най-точния момент, украсена е с малко плодове за щастие и бели цветя за нежност! Не очаквайте голяма трайност, доста бързо си отива макар че е в концентрация EDP. Но тя и цената му е ниска. Но аз не страдам, защото е в удобен флакон за чанта, което ме кара да го нося постоянно със себе си и подновявам. А имам и още 5 мл бонус в мини флаконче, та това лято смятам да го изпръскам с кеф! Joyful rose можете да откриете в DM, но в чужбина. Не знам в България продава ли се някъде изобщо.


        Ако трябва да го сравня с познат парфюм, веднага в ума ми изплува Pleasures на Estee Lauder. Но той е доста по-нахален, пищен и цветен. Има тубероза, която го отличава осезаемо. Трайността му е страхотна и е един от старите, но не old school аромати. Няма общо с J'adore, в случай че си помислите за прилика предвид богатата цветна пирамида. Много различни са и прекрасни всеки сам за себе си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар