петък, 25 май 2018 г.

Zoeva Rose Golden Edition Eye brushes

              Колекцията ми с четки на немската марка Zoeva се увеличава постоянно. В края на 2017-та прибавих две от серията "розово злато", а от миналата Коледа имах 228. Много съм доволна от всичко на Zoeva до момента и затова продължавам да си купувам други.


            228 Luxe Crease използвам за нанасяне на транзишън цвета или с други думи, онзи който помага за по-лесното преливане и служи като база. Ползвам я и когато съм нанесла най-тъмния нюанс, за да направя още по-плавни преливките и да няма резки граници. Удобна е и за под веждата, където изсветляваме и оформяме "чупката".


             227 Luxe Soft Definer е познатото копие на MAC 217, като разбира се не са напълно идентични. Вече имам една такава, но от класическата серия и я ползвам дори по-често от небеизвестната 217. Нямам никакви забележки откъм преливане. Главата й е по-разперена и голяма, но това не пречи да се справя отлично. Понякога нанасям и директно тъмния цвят в сгъвката с нея, като така едновременно преливам. Пухкава е и не боцка.
            225 Luxe Eye Blender се оказа голяма находка и откакто я открих, посягам към сходните ми четки много рядко и когато тя е мръсна. Толкова удобна и добра блендираща четка, с която хем да нанасям тъмен матов цвят в сгъвката, хем да го преливам перфектно и без усилия, не съм срещала. Перфектната големина, мекота на косъма и от трите - тази ми е любима! Още една бих си взела без да се замисля. Ако пътувам и не ми се носят други, с 225 бих направила грима си без нужда от други преливащи четки. Страхотна за придаване на дълбочина!


           Цената на всяка четка е 10,50 евро и определено ги оправдава!

Няма коментари:

Публикуване на коментар