четвъртък, 28 февруари 2019 г.

BP Store Holographic Nail polish Hazy Obscure

           Последната година започнах да нося всякакви цветове на маникюра си и особено такива, които преди са били като табу за мен. Или твърде семпли, или пък съм намирала за подходящи за по-големи дами, а комбинация от металически финиш с някакви частици не мислех че би ми допаднала. Но днес ще ви покажа именно такъв, който в началото ми бе странен да си призная. На вторият ден го видях на слънце и дневна светлина, тогава и всъщност се промени мнението ми. Всеки цвят е красив за себе си и се намира неговият собственик. А този се оказа голямо бижу, което заслужава вниманието ви.


           Преди години Classics пуснаха серията Metallics и този хамелеонов холограм "Hazy Obscure" ми напомни много на нея. Такъв зеленикав преливащ нюанс пуснаха и OPI, не мога да пропусна и Chanel Peridot. Но холограмния прашец в лака на Born pretty store, го прави изключително красив. Ноктите са като посипани с диамантен прашец.



             Не само че изглежда луксозен с тези фини частици, но са и като кристалчета. Много ситни натрошени парченца, наподобяващи скейл. Като триизмерен е финиша му от тях.


             Времето беше мрачно в дните като го носих и не успях да щракна как е на слънце, но в шишенцето го "улових" и се надявам да придобиете представа за ефектността му.



              На дневна светлина и слънце най-вече, разкрива цялата си красота. Блести разкошно и прелива в цветовете на дъгата. Нанася се и лесно, покрива на 2 слоя. Съхне сравнително бързо, а с топ лак издържа средно 3-4 дни.




            Започнах да ползвам старите си лакове последните 2 години, защото на пазара не излиза нищо стойностно от бюджетните марки. Затова и вече рядко се впечатлявам от която и да е марка. Но тази серия на Born pretty ме спечели и се радвам че я пробвах. Picture Polish вече имат стойностен противник, макар и разнообразието да не е голямо. ;)
            Sponge пилата не ме впечатли, но и аз от дълги години ползвам стъклена и нищо не може да измести любовта ми към нея. Чувствам я най-стабилна и удобна за употреба. Тази върши работа, но покритието й ще се захаби бързо, като всяка друга от този тип.


              От друга страна не е толкова груба и е добър вариант, ако сте с меки и чупливи нокти.
Цената й е ниска, но аз такъв тип пили ги използвам за дооформяне, а не за намаляне на дължината. :)
               За пореден път препоръчвам лаковете на марката и с две ръце заставам зад думите си. Нито приличат на евтините китайски от магазините по левче, нито имат кофти аромат на боя, нито вредят на ноктите. Много съм доволна и ще продължавам да си ги ползвам.

Няма коментари:

Публикуване на коментар