събота, 23 ноември 2019 г.

Dsquared She Wood & He Wood

              Аромата на хладна гора с кедрова дървесина и влажен въздух, обвита в зеленина и свежи виолетови листенца. Харизматичен, студен, привлекателен и чаровен. Това е She wood за мен и е един от най-интересните и различни парфюми, които съм пробвала. Оставя диря, след която се чудиш кой е минал и на какво ухае? Не си представяйте типичния свежак с мускусна база и цитруси или цветя. Тук има много виолетки, но не бонбоните от детството ви.


               В She Wood са от онези зелените листенца на красивото лилаво цвете. Силно зелени и контрастиращи на фона на кедровата база. Няма онази пудреност и сладост. Нито пък ярки унисекс нотки, не си го представям на хубав мъж. За дами с особен характер и стил е. Спортно-елегантен и чаровен по свой си начин.




               На току що откъснати виолетови цветове ухае и свеж горски въздух. Колкото шлейфов и запомнящ се, толкова и успокояващ е. Аромат подходящ за всяко време от годината, на който не му трябва специален случай. Небрежен по красив начин и достатъчен самостоятелно без да е нужен грим, прическа и тоалет. Не си го представям в женствена рокля и тънки токчета, а с удобни сникъри или боти на платформа. Носи такова настроение. Закачливо и чаровно.


              Има нероли и жасмин, които подчертават женствената му същност. И се усещат ясно в първите минути върху моята кожа. Дори има леко сапунен старт с доловим лимонен вкус, но не евтинее. Бързо завива в дървесна посока и кедровата база става осезаема. Усещам боцкащия бор и се връщам в детството, когато украсявахме елхата. На зима и коледа навява спомени той.


               Муска тук е различен и обвит във воал от виолетки, затова няма типичния почерк на чистота за него. Като копринена рокля прилепва и подчертава всеки детайл от цялата пирамида.


               Коментарите за унисекс уклон са много, но за мен такъв е мъжкият He Wood. И него всъщност виждам върху привлекателен млад мъж, който държи на външния си вид. С харизма и силен характер, който знае как да постигне целите си. Няма тежкарско излъчване, нито груби черти. Също толкова виолетов и кедров, хладен и влажен. Но с амброва база и деликатно излъчваща мъжественост. Деликатна медена сладост и дървесни акорди.


              Ако обичате виолетки и кедър с половинките си, не си падате по сладост и подправки, тези два стилни аромата, са попадение. Улових се наскоро, че съм свалила почти 1/3 от бутилката на моя и го скрих в шкафа надълбоко, за да посягам и към другите си флакони. А в случай че не ви се отделя такава сума, горещо препоръчвам She Wood на Заг Зодиак. Още по-наситен и траен е от оригинала, шлейфов и събира комплименти непрекъснато.

Няма коментари:

Публикуване на коментар