вторник, 4 юни 2019 г.

Narciso Rodriguez Fleur musc EDP

             Приказен розов става света ми щом облека тази красива премяна, наречена "Fleur musc". Веднага ме обзема едно носталгично чувство за отминалата пролет, за едрите божури в градината на баба, за майските празници и благоуханните рози по оградите на всяка малка къщурка. Нежен като женска ласка, като всяко треперещо венчелистче. Галещ кожата и съзнанието с всяка частица.


            Тук няма да усетите пудра и натрапчиви рози, за каквито на повечето от Вас ще им дойде на ум. А само най-крехките, окъпани в пролетна роса и обградени от зеленина. Обвити в копринен шал от муск и свежият въздух рано сутрин в гората.


          Чистота, обаяние, символ на естественото и неподправеното, на кристалния звук от луксозни чаши и ефирна дълга рокля. Този аромат ви препраща директно в Казанлъшката долина, където преди изгрев слънце се извършва розобера и цели чували с царския цвят се пренася за направата на истинското розово масло.


              Началото във Fleur musc е искрящо и пикантно, но по луксозен и много елегантен начин. Пипера тук е розов и му приляга като втора кожа. Танцува валс върху пухкави облици и очарова наред. Сякаш сте облекли мек кашмирен пуловер, а любимия ви гали...


              Тези розови нотки се преплитат неустоимо с царското цвете и едрите божури, които изпълват съзнанието ви с пролетна картина. Цъфнали дръвчета, пълни градини, изгряващо зад ъгъла слънце и чуруликащите птички.


              Нося най-леката си рокля, стъпвам като пеперудка с белите пантофки по тревата и мислите ми са обзети от романтика и мечти. Фльор е балансиран от началото до края. Няма нищо в повече при него. Сапунен и елегантен по равно. С онзи омайващ муск, който е готов да превзема без излишна голота. Без да пречи на вас и околните, знае как да очарова и привлича. Няма нужда да оставя километрична диря, той просто си го може и пленява с простота. Както само сините очите успяват.


                Хрупкавите виолетови листенца танцуват сякаш за последно най-добрия танц и се допълват с розовата аура хармонично. Не очаквайте километричен шлейф от този ярък флакон, а чар и жизнерадостни погледи. Като дъжд от хиляди листенца се сипе сока върху вас и отминава мимоходом, но мириса се помни толкова дълго....

Няма коментари:

Публикуване на коментар