неделя, 12 януари 2020 г.

The Body Shop Bowhanti EDP

                За дамите с повече самочувствие, изявен характер и които не правят компромиси, Bowhanti е точното попадение. И не напразно, е унисекс. Приляга много по-добре върху мъжката кожа за мен, защото е силно дървесен, пикантен и амбров. Топъл, подправков и опушен. Аромат за студените дни, уют и топли дрехи. Присъствен, нахален на моменти дори и много различен от повечето познати сладки и пиперливи пирамиди. Привлекателен и естествен.


                 Описанието Spicy Woods го представя много добре, защото е точно такъв. Ухае на кората на стар дървен скрин, покрит с прах, на луксозни пури и скъпо питие. На канелен микс за арабско ястие. И не си го представям на млад мъж, а само на улегнал такъв.


               А цялата тази пирамида, мога да свържа с природата и голяма местност, пълна със стари и големи дървесни видове. Ето затова и капачките от серията аромати на марката, е направена от естествено дърво, а стъклото е устойчиво и рециклирано.
               Bowhanti е вдъхновен от Френска Гвиана, Амазония. Бленда от опушено пачули и тамян за мистериозно съблазняване. Пренася те в тропическите гори на Гвиана, с всичките си горещи и амброзиални обгръщащи аромати.


                Колкото дървесен и подправков, толкова и сладко-опушен е. В главата ти изниква месно ястие в чиния от Мастър шеф с пушен пипер и кардамон. Загадъчно, вкусно, различно и галещо небцето по стилен начин.


               Дълбок, уютен, дървесен и присъствен аромат е Bowhanti. Изпраща те на вълнуваща експедиция в Амазонските гори безкрайни, където да откриеш истинското му лице. Оставящ диря и привличащ внимание на мига. Само 3-4 пръсвания са способни да докарат главоболие. И затова мога да го свържа с атомните бомби на Tom Ford Black Orchid или Tobacco vanille.


                 Да, тази бутилка улавя най-естествените земни аромати и запечатва в съзнанието ви екзотиката на природните девствени процеси.


               Баланса в природата не е нарушен и са използвани суровини, които да не вредят.


                Elixirs of Nature съдържа още 4 аромата, вдъхновени от Полинезия, Бангалор, Южна Африка и Швейцария.



                 Редовната им цена в българсия Body Shop е 49,90 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар