събота, 5 декември 2020 г.

My Full Box - 12 Days Advent Box 2020

             Последните години на българския пазар се появиха много абонаментни месечни кутии, пълни с козметика, книги, аксесоари, хранителни продукти и талони за отстъпка в интернет магазини или пък за услуги в разни салони. Да си призная, до лятото не бях си поръчвала нито една. Просто от вижданото при други хора, какво има вътре и наличието на много козметика у дома, не бях изявявала никакво желание. Но една от споделените кутии на My Full Box тази година, запали любопитството ми. Купих си я и много харесах съдържанието. А когато обявиха коледната им като адвент календар кутия с цели 12 изненади, без дълго да му мисля - поръчах. И преди няколко дни я получих, та реших да споделя. Едва ли е налична, но пък ако искате да изберете какво да има, можете да си сглобите сами с 3, 6 или 9 продукта - Кутия направи си сам. 


              Та без повече да губя време в обяснения, нека все пак ви покажа какво се криеше в кутията и споделя дали според мен си заслужава. Цената й е 39,99 лв с доставката. Бройката на всеки продукт излиза 3,50 лв, което мисля че е супер и това оправдава напълно сумата.

              Когато отворите, първо имате пожелание и на гърба на цветния лист, са описани наличните продукти.            


              Цялостно тази кутия е в унисон с коледните празници и определено от екипа са се постарали, да ви усмихнат и направят отброяването до 24.12 по-приятно.


             Само вижте колко сладко опаковано е всяко едно нещо, а шапчицата на кутията е толкова красива и носи много настроение. Малки детайли, но гъделичкат и оставят приятно чувство.

                   Ето всичко от кутията разопаковано и ще ви покажа отблизо продуктите.

                 Имаме палитра със сенки на Kiko, която според мен не е особено празнична. Аз лично бих заменила с единична златна сянка, за да я вкарам в употреба. Но пък на някой, който предпочита неутралните цветове и не се гримира толкова цветно, би била подходяща. Светлите цветове стават за хайлайтър или изравняване на клепача. Също за pin-up, макар че можеха поне един матов тоуп да сложат за сгъвката.

                Откриваме две червила - едно матово течно на Sleek Matte me и гланц в розов цвят без частички. Тук можеше да бъде в червено с блясък, за да е малко коледно, но пък плюса е гамата. Не всеки се харесва и носи ярки червила, та смятам че са подбрали страхотни и за почти всички подтонове кожи.

              Матовото червило е в любим мой цвят напоследък, така че с удоволствие ще го пробвам.

                 Аха да проплача, че има 2 броя оцветени продукти за уста, а не са сложили балсам за сухите и напукани устни през студените месеци - но ето го. Толкова сладко и кокетно с аромат на ягода. А опаковката крещи Коледа.

                Имаме още 2 продукта в категорията декоративна козметика. База за грим на Pixi by Petra Poreless & Flawless Primer и лак за нокти Kiko mini във виненочервено (крем). Моята кожа е суха и не знам дали бих могла да ползвам основата, но пък защо да не я подаря на някой.

              В унисон със зимата и върлуващите бактерии, които предполагат постоянно миене и изсушаване на кожата, са помислили и за хидитиране на ръцете. Крем за ръце с нар и малина на Eos Shea Better. Никога не съм пробвала марката, така че много се радвам на този подарък.

                  Състава е добър, надявам се и да мирише вкусно от червените плодчета.

                Следващото подаръче е някакво почистващо средство с кърпа на Liz Earle, което ми е много интересно да пробвам. Трябва само да го проуча как се ползва.


               Откриваме още почистваща шийт маска с чаено дърво, балансиращ крем за лице с манука мед на Manuka Doctor и анти-ейдж околоочен крем на Dermav10. Кремчето с мед мисля че е за комбинирана към мазна кожа, но пък мога да му дам шанс през лятото. Другите две нещица също мога да ползвам, така че нямам забележки.


              Както става ясно, не съм използвала нищо все още, но въпреки това смятам че за мен е най-доброто от всички други адвент календари с мини или мострени продукти. Имаме цели 6 пълноразмерни и още 5 делукс + коледна маска. Та много съм доволна от откритото вътре и ви препоръчвам кутията. Ако в бъдеще искате да пробвате или пък да подарите на близка приятелка за рожден ден, смело поръчвайте. Друга хубава кутията, която поръчах за Коледа за подарък е You are worth it. Тя е само с пълноразмерни продукти, но са 4-5 на брой. Работят с български марки, което е чудесно!

                Вие кои бюти кутии сте поръчвали и останахте ли доволни?


Няма коментари:

Публикуване на коментар