петък, 26 юли 2013 г.

Rimmel Apocalips "501 Stellar"





    Дълго време се чудех дали да си взема от известните лакове за устни на Римел, след това пък дойде проблема какъв цвят да избера... все пак се спрях на кораловия "Stellar". Тъкмо ще мога скоро да сравня с матовите на Есенс, които чакам (малинения и червения). Тъй като тук не се продават, поръчах от feelunique за 6 лири. Има много добро покритие и блясък, но не изсъхва на устните, както очаквах. Сега тъкмо си сложих от него и ще пиша по-късно как е трайността.

2 коментара:

  1. Случайно попаднах на блога ти днес и го разгледах... Извинявай ама ти наистина ли се харесваш на снимките, които пускаш? Не го казвам с лошо, но на повечето или нямаш зеници (което е меко казано стряскащо) или са прекалено разширени и светещи в тъмното, което е не по-малко стряскащо....
    И това, че правиш иначе красивите си големи очи, още по-големи с този бял молив в водната линия..., ненужно е. Съветът ми е да правиш повече снимки, и ако се налага леко да ги пипнеш.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това със зениците се получава от светкавицата..... и за водната линия - нямам бял молив. Снимките си не искам да пипам, достатъчно обработени са тези в интернет пространството. Ако ще пускам фотошоп, то по-добре да не е тук.

      Изтриване