четвъртък, 8 август 2013 г.

Червила в цвят фуксия - сравнения

    Съвсем наскоро се замислих, че имам 4 червила в тази гама и 2 по 2 си приличат. Едната двойка са по-тъмни, а другите идея по-светли. А и ако някой от вас не може да открие едното или другото, трябва да има резервен вариант. :))
   Малко са хората или поне аз с такова впечатление съм останала, които носят такива цветове. Бих ги нарекла доста смели. :)))





 
  Двете по-тъмни, дори по-правилно мисля, че е да кажа по-наситени са:
  Oriflame Triple Core Limited Edition "Fashionista Pink" и Rimmel Kate Moss 20, а по-светлите: Avon Color Trend Kiss n'go "Doll Pink" и Maybelline Color Sensational Vivids "902 Fuchsia Flash". И 4-те червила са доста покривни и трайни, а не са скъпи. Това на Орифлейм купих по Коледа точно, по случайност видях едно поръчано и веднага реших да поръчам макар да не бях сигурна как ще ми стои. А то се оказа и намалено на около 4 лв. Вътре е с балсам, меко и много приятно на устните. За съжаление вече не се предлага понеже беше от лимитирана пролетна колекция. Римелското обаче мисля можете да намерите на щандовете на марката. Струва 10 лв и стотинки, а често бива пускано на промоция за около 8 лв. Малко изсушават устните червилата от серията на Кейт, но пък за сметка на това са трайни. Можете да сложите и балсам отдолу, ако са ви прекалено сухи. Ейвънското е може би най-сухо от всички, защото сякаш се впива в устните. На мен не ми допада това, че съм с плътни устни и ми стои на черти. Но не се събира. Трайността му е направо рекордна за ниската и смешна цена от 3 лв. То е с не толкова ярък цвят и подходящ за дамите, които искат само леко да подчертаят устните. Мейбълинската фуксия е много, много готино и кремообразно червило. Трайността му е поразителна, но цвета още повече. То е и най-скъпо от четирите. Излезна ми 17 лв от feelunique. Заслужава си всяка стотинка.
   Преди години имах от Голдън Роуз подобен розов цвят, черните гилзи. Тогава обаче бях на "ти" с червилата и не се харесвах с такива нюанси. Но ако не откриете някой от горепосочените можете да потърсите тези (номера 56, 57, 59 напр.). Сещам се, че и Флормар от дълготрайната серия имат такъв, номера е L05. То е и копие на прословутото MAC Candy Yum Yum.
http://www.magi-mania.de/mac-candy-yum-yum-vs-flormar-l-05/

  За момента не ми излиза друго на ума, което да ви споделя. Ако имате някакви въпроси, питайте. Показвала съм 3 от червилата в публикации, само това на Римел не. Ето малко снимчици, макар да не съм излезнала като хората на тях.




Няма коментари:

Публикуване на коментар