неделя, 4 август 2013 г.

Oriflame Oasis "Fresh Dawn"

    Oriflame всяко лято пускат лимитирани колекции и аз не пропускам обикновено никоя, все купувам по нещичко. Сладурски са опаковките и аромтите им. И тази година беше така естествено. :) Взех си 2-те тоалетни води и крема за ръце. Спрях дотам, защото аксесоари не взимам, а продукти за лице имам. Душ гела и сапуна хич няма да ги коментирам, че съм като склад направо. Днес ще ви разкажа за едната тоалетна вода, а за другата като придобия впечатления и от крема за ръце към нея.

 
    Ето описанието от сайта:

      "Нека свежестта на росна лятна утрин Ви понесе на крилете си. Тоалетната вода Oasis Fresh Dawn е нежен аромат, в който се смесват нотки на ободряваща мандарина, току-що откъснати цветчета от полянка близо до брега и пустинна лилия, преливаща в пикантния аромат на черен пипер и съживяващ летен бриз."

   Честно казано мен в разпознаването на отделните съставки не ме бива и пиша така, както усещам даден аромат. Този е точно от типа на тоал. води Въздух и Лед, между тях двата да кажем. Свеж, белоцветен, като капка въздух аромат. Приятен, но ще спра до тук. Натрупала съм близо 100 парфюма вече и много трудно се впечатлявам. Трайността му също е малка и затова вече не е при мен, а отиде при нова собственичка. Цената като го пуснаха беше 9,50 (намален), а редовната е 15,90 лв. За тези пари човек може да вземе наливен Рефан или някой друг. Лично аз не препоръчвам освен, ако не сте запленени силно от миризмата му.

http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=25476 

Няма коментари:

Публикуване на коментар