събота, 10 август 2013 г.

Kiko Holographic Nail polish 401

             Kiko са ми любимци що се отнася до печените им ружове от летните колекции и лаковете, които понякога пускат. Пясъчните Sugar Mat заедно с Cupcakes ги обичам безумно и нося всяка година. Толкова красиви и трайни са, че не ми омръзват откакто ги имам.


             Холограмната им серия е доста сполучлива. Дъгата е идеалната като сила според мен. Не е от супер ярките и преливащи, но не е и едва забележима.


             Лаковете са с висока пигментация, на 2 тънки слоя покриват перфектно. Минуса на тази формула обаче е, че трябва да внимавате като минавате с четката повторно на едно място. Изсъхват и матови, та топ лака е задължителен според мен, ако искате да се насладите на холограмния ефект.


           Трябва да сте внимателни при нанасянето му и да сте изчакали да изсъхне напълно. В противен слой и при по-силен натиск с четката, се свлича от основата и прозира.


           Като минус на серията за мен е трайността. След няколко часа и измиване на няколко чинии, вече връхчетата лъсват. Ако сте с чупливи нокти, е възможно да липсват и парчета.


             Но този син цвят е толкова красив, че му прощавам този недостатък. Аз нямам против да се лакирам често. :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар