неделя, 29 септември 2013 г.

Kiko Sun Pearl 428

    Kiko 428 е част от лятната колекция "Fierce Spirit" за 2013 г. Доста се чудех дали да го поръчам, понеже имам много зелени лакове, а и бях започнала да нося само пясъци. Пък и е по-тъмен, а аз не се възприемах доскоро с такива цветове, но от месец сигурно съм на друго мнение. Не съжалявам за покупката, защото подобен в колекцията ми не се сещам да имам или поне на 100 % същия :)), а и мисля е подходящ за Коледа. Напомня ми на Чайна Глейз, Орли, а и Зоя - те пускат обикновено подобни зелени.

 
   Въпросното Кико е в зеленосинята гама, но е повече зелено. От типа на Orly Halley's Comet, Zoya Charla и OPI Catch me in your net. Очуди ме покривността. По-гъст, но много лесен за нанасяне и може да мине само с 1 слой. Аз обаче предпочитам да слагам 2 по-тънки. Съхне бавничко, но със Сеш или Пош за 5-10 минути сте готови. Шимъра е едър, вижда се и отдалеч.





      На снимките няма топ лак, може и без такъв, но бавното съхнене го изисква според мен. Не ме притеснява това и ще си го нося. За трайността не мога да кажа нищо, смятам че 3-4 дни ще ме изкара спокойно. Знаете, че е индивидуално това и при всеки в зависимост от плочката, държат различно. Цената, за която го закупих беше 2,50 евро. Хванах намалението, редовната беше 4,90 евро. Обаче вече не е налична колекцията, т.е. са изчерпани. Но пък пускат интересни цветове и съм сигурна, че занапред ще има много такива. Тогава можете да се възползвате. :)

2 коментара:

  1. Киковците май съхнат по-бавно по принцип. Но красотата му компенсира, много мой!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами досега не бях обръщала внимание, защото си ги слагам с топ лак. Мислех да съм с един по-тънък (Спийди драй на CND), но като видях какво е положението и реших да си карам пак със Poshe. Много е хубав наистина. :)

      Изтриване