събота, 5 октомври 2013 г.

Essence OZ the Great and Powerful Highlighter Powder

     Дойде ред да пиша и  за един от най-любимите ми и почти ежедневно употребявани продукти в последната половин година, а именно пудрата на Есенс от колекцията към филма "OZ the Great and Powerful" - 01 The Great and Powderful.  :)
   Доста от Вас си я закупиха и бързо се разделиха с нея, затова и аз имам 3 (едната не е при мен в момента). Досега не съм повтаряла пудра толкова пъти (единствено на Констанс Карол компактната) и не съм изхабявала за 5-6 месеца редовно, но може би грамажа е по-малък и затова свърши бързичко (10 gr). Виждате колко ми е останало от редовно ползваната.
   Сигурно ще се запитате какво и хареса, та да си я вземеш няколко пъти един след друг.


                      (точно преди снимките изпуснах новата ми и затова е с леко нарушена "цялост" )

   Първо да уточня, че въобще не е хайлайтър-пудра (указаното на опаковката), има лек блясък, но нищо подобно на хайлайтър продукт. Той е мазен и много по-блестящ. Това си е чиста пудра. И сега за ефекта му при мен: не матира силно, но фиксира грима по начин, по който не изглежда брашняно и неестествено. Има лек цвят, който ми върши работа, както с по-тъмни, така и с по-светли фдт и ББ-та. Аромата също много ми харесва - на кокос.
   Няма как да прекаля с нея, защото е с фина текстура. Разпрашва се малко, ако не внимавате, но това въобще не го отбелязвам като минус. Зависи и от четката, с която използвате.
   Супер естествен, кадифен и "мек" завършек придава на лицето. Мога да се гримирам цял ден с нея, толкова я обичам.


   Не знам дали се виждат на снимките частичките, много са фини и ненатрапчиви.
   Май вече не се намира по магазините, но предполагам ще намерите сходен продукт. :)
   Цената и беше 6,20 мисля. Напълно оправдана, дори многократно.
  
    Коя е Вашата любима пудра?

5 коментара:

  1. Матиращата на Балеа - с нея съм така както ти с тази на Есенс :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много се радвам, когато си намеря "моя продукт", но за жалост лимитираните понякога трудно се откриват в бъдеще и се ориентирам към други. Не че е болка за умиране. :) Твоята сигурно е от редовния асортимент.

      Изтриване
  2. Оф, много ѝ се чудих на тази пудра и така и не я взех. Сега май съжалявам.

    ОтговорИзтриване