петък, 15 ноември 2013 г.

Avon Mega Impact "Cobalt"

    Дъъъъълго време търсех този прословут молив Кобалт и бях на ръба да го поръчам от ибей за солената цена от 15-тина лева. След като съм влюбена в Супершок серията, а тази Mega Impact е старото й име, исках да имам всички цветове.



   Преди месец съвсем случайно, мила съфорумка ме зарадва с чисто нов Cobalt. Чаках да ми дойде музата и да се гримирам с него. Вчера най-сетне се реших и го сефтосах. Оказа се дори по-добър от Супершок. Те са бетон, но само с база и самостоятелно нанесени се отпечатват на костта. Трябва да има сенки под тях. А този Мега Импакт без никакви сенки, го свалих непокътнат след 7 часа носене.


 
   Цвета е индиговосин и макар да съм със сини очи, стои чудно. По-тъмен е и се откроява. Жалко, че отдавна е спрян. Вероятно има подобен цвят от силиконовите моливи на Импала, но не съм проверявала.
    Сега се чудя с какви сенки мога да го съчетая, очаквам предложения. :)

4 коментара:

  1. Много красив цвят!

    ОтговорИзтриване
  2. Според мен подходящите цветове за съчетаване със този цвят са златисто и розовите нюанси. Разбира се и още синьо :) Експериментирай и ни покажи резултата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Над. Ще експериментирам определено. Имам един син Aqua Pop молив от Супершок, той стои страхотно със златисто бежови сенки. Вероятно и с този ще е така. :)

      Изтриване