вторник, 19 ноември 2013 г.

Color Club Covered in Diamonds ft. Golden Rose Jolly Jewels 101

    Преди около година (миналата зима всъщност в началото на декември по спомен) се появиха на пазара Golden Rose Jolly Jewels. Турската марка дотогава кажи речи не беше пускала нищо интересно откъм лакове. Видяха обаче какъв интерес представлява маникюра за дамите и започнаха да копират професионалните марки, доста успешно при това. Един и първия по номера от тях, е 101.

      Прозрачна база с хамелеонови flakies частици или както са известни в България след прословутата серия Scale effects, която спряха - скейл частици. Изпъква върху тъмна база или по-ярка. Копие е за мен на Color Club Covered in diamonds, който обаче се оказа по-рядък. Ефекта мисля, че е еднакъв. Просто 101-цата е идея по-гъста и лесна за нансяне, докато Диамантите искат "ловене" и "подреждане" върху плочката.


                              ( палец и безименен - Голдън Роуз, среден  кутре - Color Club)
 
    За свалянето мисля, че няма нужда да споменавам - малко повече време и нерви. :))) Ако имате обаче от капачките за ноктопластика ще си ги спестите. Слагате напоен памук на всеки нокът и затваряте за около минута, след това падат от раз. Иначе ще се поиграете доста да търкате и ще се наложи да си помагате с нокът дори, за да ги свалите.
   Color Club не се предлага в България и можете да поръчате от ибей за около 10тина лева, а ГР е 3,50 лв. 

4 коментара:

  1. Супер, за мен специално няма разлика. Дори GR ми се вижда по-наситен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. По-лесно се нанася да, другия иска с потупване и да внимаваш като вземаш люспичките. :)

      Изтриване
  2. О, супер от доста време искам такъв тип лак ;)

    ОтговорИзтриване