четвъртък, 14 ноември 2013 г.

Colorama 502 Eyeshadow

     Съвсем скоро получих тези готини сенки като подарък от съфорумка и отлагах все да ги сложа, мислех че цвета няма да ми подхожда. Тази сутрин обаче реших да ги отворя най-сетне и не съжалявам изобщо. Не изби ръждив или жълтеещ подтон, както предполагах. Понеже за мен цвят copper винаги е бил малко по-капризен и не отива на всеки. Самите сенки също са много хубави и като качество. Стоят на парцалки, както златния цвят от палитрата Odyssey на Кларинс от коледната колекция за 2012. Клепача става като фосфоризиран. Блестят супер готино и са много покривни, мазни и се преливат лесно.


   Гримирах се сутринта в 7 часа, до момента вече поизбледняха малко и са се събрали леееко в гънките, но като цяло грима стои. Получи се по-драматичен отколкото очаквах, но то е защото поставих черния молив по-плътно и самата линия стана дебела.
   Много се радвам за тази единичка, защото нямам подобен цвят, а и самата текстура е по-различна от тази на обикновените сенки. Смятам, че ще я нося често вече. Само да измисля с какви други нюанси мога да я съчетая.  :-)









      За сгъвката използвах Kiko Color Sphere 31. Това са едни от най-любимите и най-използваните ми сенки. Ако имате възможност, си ги вземете. С почти всичко си отиват и стават, както за ежедневен, така и за вечерен грим.
     Червилото ми беше най-трудна част. Не знам и дали го улучих, но сякаш не изглеждаше зле. Сложих с потупване от Classics 210 и отгоре блед глос.

2 коментара: