сряда, 6 ноември 2013 г.

Zoya Adina

  "Adina" е от Reverie Collection за пролет 2010 г. Светлолилав цвят със зелен оттенък, дуохром. Изглежда перлен и бабешки може би, но всъщност не е никак лош и няма общо с грозните перли, които стоят просто и клони към шимър. Аз не успях да го хвана както трябваше, но на тези снимки мисля че е излезнал много добре и реално:
http://www.nailjunkie.com/zoya-adina-and-essie-red-nouveau/

   Доста необичаен за мен цвят, който харесах преди 2 години и купих. Носих веднъж на 8 декември и след това забравих. Затова и скоро се разделих с него, реших да го не държа повече - не знам кога пак ще ми се носи. В последния момент преди да го пратя на новата собственичка се зачудих отново дали да не си го оставя, но щеше да отлежава доста в кутиите. Истината е, че почти всичко "лаково", което купувам харесвам - обаче не възприемам върху себе си и с мъка махам от колекцията. Ако не правя подобни чистки, положението ще е съвсем нерозово. :)




    Покрива на 2 слоя, макар че е малко рядък. Нямам проблем с нанасянето.
    Мисля, че би се харесал най-много от дами на 30+ години, но разбира се и на по-млади. Зависи от вкусовете все пак, а и от работната среда. Понякога обстоятелствата и мястото ни налагат да носим грим и облекло, които всъщност не са по наш вкус. При такова положение бих го носила.
    Цена в България - 20 лв, от ибей ~ 15 лв.

6 коментара:

  1. останаха ми очите!

    ОтговорИзтриване
  2. Ох и този е прекрасен <3 И на мен въобще не ми изглежда бабешки, напротив. С тази комбинация от св.лилаво и зелено, по-скоро ми напомня за нещо вещерско :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Докрая на седмицата ще те "зарибявам" със Зойки. Ама въобще не предполагах, че ще получи такова внимание точно тази.

      Изтриване
  3. Охо, страхотен лак, а и много добре направени снимки и маникюр.
    Последвах блога ти и ще го чета, радват ме изпипани неща.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. Старая се да поддържам маникюра, а относно снимките - максимално близки до реалността цвят и ефект, че иначе се губи смисъла. А и в нета станаха доста фотошопнатите, което лично мен ме дразни.

      Изтриване