понеделник, 18 ноември 2013 г.

Zoya Jem

    Jem е част от есенната колекция на Zoya за 2011 г.

        Цвета е между кафяво и тъмнолилаво, но по-скоро е лилав или шимъра го прави да изглежда такъв. Доста прилича за мен на OPI Every month is Oktoberfest. Разликата обаче е, че частиците му са по-едри и е с по-гъста консистенция. Покрива на един слой и този път пропуснах втория без да мисля, защото нямаше нужда. Обааааааче... за ден имаше оголени връхчета и се ядосах. Нямам време за всекидневно лакиране напоследък, а толкова ми хареса цвета и как ми стои. Запечатах ги на следващия ден и на третия свалих. Не мога да трая ожулен лак и то толкова тъмен.




   От тази колекция имах и Yara, но преди време се разделих с нея. Нещо не можах да се възприема с такова зелено, макар много да ми харесва в шишенцето. Шимъра и се виждаше добре, но не беше моя цвят явно.
   Сега се чудя дали да не взема Valerie, може би ще е по-трайна?
    И още нещо ми направи впечатление при Jem - сякаш завършека не е толкова блестящ и иска доста плътен слой топ. Дори по-редките такива ще ги изпива като глитър. Нанася се нормално и съм в чуденка защо е този полуматов завършек или аз не се лакирам като хората??

2 коментара: