вторник, 10 декември 2013 г.

China Glaze Ring in the red

    Ring in the red е най-красивия глитър, червен и коледен лак, който имам и съм виждала някога. В началото, когато пуснаха колекцията (Let it Snow 2011) въобще не се впечатлих и се дърпах да го взема. Не харесвах глитъри изобщо и си мислех, че няма да го нося. В крайна сметка, благодарение на съфорумки се навих. Ако го бях пропуснала сега сигурно щях да съжалявам, за щастие обаче все още се намира из ибей. Лятото се сдобих с второ шишенце от размяна, защото се хаби бързо и след като имах възможност, хич не му мислих.
 


    Нанасям на 2 слоя, на места се налага и три, за да не прозира. Това беше при последното лакиране, очудих се че е толкова рядък. Ако вашият е сгъстен ще минете с 2 нормални, при мен искаше потупване.
    Има обикновените глитър частици и малки кръгли. Така написано може да изглежда съвсем простоват, но когато го видите на ноктите си ще разберете любовта ми към него. Стои като натрошена играчка, като украшение дори. Самия финиш е много блестящ и красив, червения цвят перфектен - не циганее и не е груб. С топ лак направо светва, но аз този път минах без, защото нямах хубав при мен, а и нямаше нужда. Препоръчвам да ползвате по-плътен, защото изпива обикновените и не личи, че сте слагали.     Не пропускам да го сложа поне веднъж през декември, носи ми страхотно коледно настроение и не спирам да си гледам маникюра. Най-големия му недостатък е трайността. За няма и ден започва да пада на парченца. Това обаче не би ме отказало от удоволствието да го нося. Просто ще трябва да сменям по-често лака. :)


     Цената му е около 15 лв или поне на толкова го видях най-евтино в ибей преди няколко дни. Нямам идея дали го има в България. Можете да питате вносителите евентуално.

    Украсихте ли вече елхата? :)))

   

1 коментар:

  1. Още при първия сняг я украсихме елхата, но към типично коледно лакче, така и не съм посягала все още, трябва да се поправя следващия път :-) А тази Чайна я слагах веднъж миналата година, но не ме впечатли достатъчно, може би имах много по-големи очаквания за нея след всичко изписано, трябва да я опитам тази година пак май...

    ОтговорИзтриване