вторник, 10 декември 2013 г.

China Glaze Ring in the red

         Ring in the red е най-красивия глитър, червен и коледен лак, който имам и съм виждала някога. В началото, когато пуснаха колекцията (Let it Snow 2011) въобще не се впечатлих и се дърпах да го взема. Не харесвах глитъри изобщо и си мислех, че няма да го нося. В крайна сметка, благодарение на съфорумки се навих. Ако го бях пропуснала сега сигурно щях да съжалявам, за щастие обаче все още се намира из ибей. Лятото се сдобих с второ шишенце от размяна, защото се хаби бързо и след като имах възможност, хич не му мислих.
 


      Нанасях на 2 слоя, на места се налагаше и по три, за да не прозира. Това беше в началото. Когато е ползван няколко пъти и се е сгъстил, с 2 нормални покрива напълно. Иска и леко потупване на някои пръсти, но се очаква при такъв тип лакове.



     Има обикновените глитър частици и малки кръгли. Така написано може да изглежда съвсем обикновен, но когато го видите на ноктите си, ще разберете любовта ми към него. Стои като натрошена играчка, като украшение дори. Самия финиш е много блестящ и красив, червения цвят перфектен - не циганее и не е груб. С топ лак направо светва. Препоръчвам да ползвате по-плътен (гел), защото изпива обикновените и не личи, че сте слагали. Така става и гладък, не закача по дрехите ви.



     Не пропускам да го сложа поне веднъж през декември, носи ми страхотно коледно настроение и не спирам да си гледам маникюра. Задължително на Коледа съм с него! Най-големия му недостатък е трайността. За няма и ден започва да пада на парченца. Това обаче не би ме отказало от удоволствието да го нося. Просто ще трябва да сменям по-често лака. Зависи и от плочката ви, случвало се е и по 3 дни да няма поражения.


     Цената му е около 15 лв. Ако все още се намира, с две ръце ви го препоръчвам. Можете да питате и вносителите. Или директно потърсете варианта на Perfect, който струва 2,50 лв.


   

1 коментар:

  1. Още при първия сняг я украсихме елхата, но към типично коледно лакче, така и не съм посягала все още, трябва да се поправя следващия път :-) А тази Чайна я слагах веднъж миналата година, но не ме впечатли достатъчно, може би имах много по-големи очаквания за нея след всичко изписано, трябва да я опитам тази година пак май...

    ОтговорИзтриване