неделя, 8 декември 2013 г.

China Glaze There's Snow One Like You

     Един от най-коментираните и интересни лакове тази зима, а и може би излизал някога досега, е белия пясък или може би сняг е по-правилно да кажа - "There's Snow One Like You" на China Glaze. Още лятото щом излезнаха промо снимки само на дисплей доста хора се заинтересоваха от него, някои пък направо го поискаха. Едва дочакахме да го пуснат в продажба. Вече е в ръцете на желаещите и те му се радват, включително и моите. :)))
    И тази година марката не ни разочарова. Пусна много хубави цветове в коледната си колекция Happy HoliGlaze - златни, червени, сини, зелени.... аз си взех страхотния Mingle with Kringle, който тези дни смятам да пробвам. Днес обаче ще ви покажа красивия сняг, който заслужава подобаващо внимание.



     Някои български блогърки вече го показаха, Кати например се беше справила чудесно с нанасянето, но се оплака от нетрайност - за ден 80 % от лака вече бил паднал. Аз бях чела и други ревюта преди това, затова сложих 1 слой с потупване. Ако се налагаше и прозираше повече на някои нокти, нанесох само на съответното място. Така ми издържа 2 дни и на третия вече след доста киснене във вода, 40 % беше паднал. Имайте предвид, че изобщо не го пазих и доста си експлоатирах ръцете. Мен лично идеално ме устройва тази трайност.




    Както каза съфорумка и приятелка, лака се топи точно като сняг - пада малко по малко. Много е красив и ще го нося с удоволствие. През дните, в които бях с него не спрях да си гледам ръцете. Макар да не съм фен на бялото за маникюр, просто се влюбих в There's Snow One Like you. Лака е едно малко бижу, подходящо дори и за официален повод. Отнесох доста комплименти от колежки, приятелки и дори мъже. Малко се закача, но красотата изисква и жертви, нали? :)))
    Ако го искате, побързайте да го закупите, преди да се е изчерпал.
    Аз поръчах от тук и ми струваше 10 лв - http://www.nailsupplies.us/happy-holiglaze/
    В България мисля, че е 18 лв при вносителите.

    Весели празници!

4 коментара:

  1. Страхотен е! Навих се да си го поръчам! Благодаря, че сподели! :)
    http://causeineedit.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесва как стои, определено е по-различен от пясък. Другите цветове дали стоят и те така като сняг?

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина изглежда много хубаво и интересно. При мен закачането е основният проблем, защото цялото ми внимание се насочва към това. Но май ще е "Трай бабо за хубост" :D

    ОтговорИзтриване