понеделник, 20 януари 2014 г.

Casyopea Shea Body Cream Guava, Papaya

   Пролетта на 2013 г. получих крема от размяна, взех го насляпо - никога досега не бях имала нещо на марката, така че не знаех какво да очаквам. Реших да пробвам, понеже обичам папаята. Аромата му се оказа силничък, също като маслата за тяло на The Body Shop. Това се дължи на гуавата предполагам, понеже е по-особена. Имала съм лосион с ягода и гуава, той също имаше един специфичен мирис.


    За моя изненада не беше крем, ами направо масло. Точно като на Боди Шоп - гъста и много плътна структура. Ефекта му върху кожата също - оставя филм и хидратира перфектно. Точно такива продукти за тяло харесвам, които да не попиват моментално.


През зимата се нуждая от този ефект и останах много доволна. Часове след това, кожата се усеща мека на допир, еластична и подхранена. Тези от вас, които са със много суха кожа, мисля че много ще го харесат.
                                                                    Ето съставките:

   Аромата, както писах не е лек и стои няколко часа. Ако ще излизате и слагате парфюм, то по-добре го заменете с друг лосион. Също и преди да си купите, помиришете или дори при възможност - си сложете някъде на кожа. Доста особен е, затова не препоръчвам без проба.
Цената му е ~ 15 лв. От сайта на фирмата разбирам, че са в нова опаковка маслата. Ето я:

    Моят вече свършва, ползвам почти само него в момента, но следващата зима обезателно ще трябва да се обзаведа с някакъв друг крем на марката - в студеното не признавам други освен Боди Шоп и Касиопея. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар