вторник, 21 януари 2014 г.

p2 Sand Style 100 "Precious"

    Един неочакван пясък, който не си бях "пожелала", но ме изненадаха приятно. На суочовете ми изглеждаше обикновен и прост, никога нямаше да го поискам може би, а се оказа много хубав. В шишенцето е светло злато, а на моя тен е цвят шампанско по-скоро, напомня ми на Zoya Tomoko. Като този е по-метален и с по-големи кръгли глитър частици. Перфектно покритие дори на един тънък слой. Зоята за съжаление искаше 3. OPI Honey Rider е подобен и той, но стои повече като мазилка и на мен лично ми беше по-груб, затова и го размених малко след като го взех.
    На един слой стои много нежно, ненатрапчиво и изискано. Много подходящ за "поводи".








    А на 2 слоя е "по-пищен", впечатляващ и блестящ. Не знам дали ще видите разликата на снимките, може би само на живо ще разберете какво имам предвид.




    И по двата начина изглежда супер. Съхне много бързо. Не нанасям база, установих напоследък това като положително за добрата трайност при пясъците и определено ще ги нося така от тук нататък.
    Цената му е 2 евро. Абсолютно оправдани.
    Тук го има, но е на двойна цена и нямам идея как стои въпроса с доставките до България.
http://enchantra.com/p2-sand-style-100-precious.html

1 коментар:

  1. Аз съм влюбена в този лак! Живея в Италия и тук го няма, та поръчах да ми го вземат от Гер заедно с черно-зеления (май го имаш, не помня името, би трябвало е да е дюп с Риммел-ския). Както и да е, чака ме в Бг от няколко месеца и нямам търпение да си ги докопам!

    ОтговорИзтриване