петък, 24 януари 2014 г.

Yves Rocher Fruit de Noel Fruit Marvelous Fruit Hand Cream

     Кремчето е от коледната колекция за 2011/2012 г. Нали обаче съм затрупана и ползвам всичко подред, за да не изтече срока....чак тази година започнах употребата му. Няма промяна в аромата, като новичък си е. Мирише много леко и приятно - на мандарини, но не стандартната миризма, а някак коледно. Не е подправков обаче. За любителите на леките аромати ще се хареса много. Рядък е, подобно на околоочния крем на Дева, за който писах преди 2 дни и трябва да се внимава при стискане на тубичката.


    Опаковката ползвам втори месец и имам още мъничко, така че при нормална употреба би стигнал за 3 поне. Аз се мажа доста, навик ми е. Макар консистенцията да е лека, хидратира добре. Обаче за по-суха кожа според мен няма да е достатъчен. Ако ежедневно като мен не изпускате тубичката и в движение дори, би бил екстра. Не оставя филм, но кожата след намазване се усеща еластична и приятна на допир. Ето и съставките:

 
   Цените на кремовете за ръце на марката вървят в порядъка на 5-6 лв, в Германия обикновено са по 1,95 евро (75 мл). Поносими са, но за тези пари и по-добри се намират. Коледните колекции знаете как привличат внимание с опаковки и интересни аромати, затова не можем да им устоим. Обичайния маркетингов трик. ;)

2 коментара:

  1. според мен независимо от консистенция би се харесал на по-суха кожа, тъй като виждам в състава на второ място е уреата...
    Аз обожавам точно леките и приятни аромати н, а виждам ти описваш точно такъв и тук... <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Възможно е, но аз съм с нормална и пак ми идва да не кажа лек на моменти. Харесвам по-мазни лосиони и кремове (за лице, ръце, тяло) и може би затова мнението ми е такова. :)

      Изтриване