петък, 31 януари 2014 г.

Essie Smooth Sailing

    Едно прекрасно лилаво, което е сред малкото покривни и нанасящи се без проблем, лакове на Essie. Много интересен цвят, на моменти изглежда син, има и сребристи шимър частици. Както обаче и Sew Psyched, нетраен при мен. За няколко часа няколко връхчета лъснаха. Това е една от причините да не харесвам марката. Каквото и тяхно да съм сложила, все бързо се "захабява".
     Smooth Sailing покрива на един по-плътен или 2 тънки слоя, нещо нехарактерно за Еси. Повечето им цветове искат по 3 и 4 слоя, за да не прозират. Няма и балони при нанасянето. Само да беше по-траен, нямаше да има грешка. Знаете, че е индивидуално обаче и за ваша радост, да издържа повече при вас. Пробвайте, ако ви харесва. :)





    Този цвят е част от Brazilliant Collection (2011) и нямам идея дали се намира тук, по-вероятно е да го няма. В ибей обаче е на нормална цена, този продавач е изпитан и можете да поръчате от него, пише и ниска стойност, т.е. няма да отидете на митница. :)
http://www.ebay.com/itm/756-Essie-Nail-Polish-Lacquer-SMOOTH-SAILING-0-46fl-oz-/400503800176?pt=US_Nail_Care&hash=item5d3fe30170

2 коментара: