петък, 21 февруари 2014 г.

Isadora Sugar Crush Emerald & Ocean Crush

   Безспорно един от най-красивите пясъци, които съм пробвала е Ocean Crush. Като цвят е много подобен на Zoya Charla, Orly Haley's Comet, OPI Catch me in your net и още куп:


   Обаче само на слънце.... на обикновена светлина не е особено впечатляващ. Emerald Crush пък е близък до p2 Sand Style 090 Opulent, Rimmel Space Dust 005 Total Eclipse и др. Той не бих казала, че ме грабна. Базата му е тъмнокафява, може би прилича на Chanel Vertigo тя. Ако беше по-зелен би ми харесал вероятно. И двата покриват на 2 слоя, съхнат бързичко и издържат прилично 2-3 дни. Четките на серията обаче са от типа "баданарки", т.е. много широки и трябва да внимавате при нанасяне, за да не се изцапате. За дамите с тясна плочка ще е предизвикателство лакирането с тях.






 
    Като недостатъци бих изтъкнала малкото количество и високата цена. Isadora държат цени като за професионална козметика, а от мнения и впечатления от съфорумки, съм чувала кофти неща. Палитри за сенки от порядъка на 50-60 лв с качество да не кажа по-зле и от Флормар... А и опаковките са прекалено обикновени според мен.
    Пясъчните лакове са красиви и ако има кой да ви сдобие с тях, понеже в България не се предлагат,  а ви се дават и ~ 17-18 лв за тях.... нека не ви спират лошите и противоречиви може би отзиви. ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар