неделя, 25 май 2014 г.

Време е за награди

     Здравейте прекрасни :)

     На 29 май "Sapphire Eyes and Rubin Lips" навършва 1 годинка и реших, че е време да благодаря на всички като пусна малък giveaway. Избрах наградите с голямо удоволствие и се надявам печелившата да ги хареса. Някои от тях ползвам самата аз, доволна съм затова и ги включих. За други съм чела доста положителни отзиви или са т.нар. "must have" продукти на определени марки сред бг блогърките и трети харесах докато обикалях, исках самата да пробвам и реших да взема. Дано не се издъня. :)

     Има още едно нещичко, но то ще остане като малка изненада понеже го чакам да пристигне съвсем скоро. Ще издам само, че ми стана любимо и понеже част от замисъла на блога беше да бъде само в такава насока (в началото), нямаше как да пропусна. 
  
     Условията за участие:

     1. Да сте харесали страницата на блога във фейсбук
      https://www.facebook.com/SapphireEyesAndRubinLips
     2. Да ми оставите коментар какво харесвате и какво не харесвате в блога.
      Искате ли да променя нещо в оформлението, начина на представяне на продуктите, снимките и всичко останало, за което се сетите. Ще се радвам на всякакви коментари и препоръки. Доста имам да работя още, за да стане мястото наистина приятно и удобно за четене, но напоследък не ми остава време и освен това трябва да разуча много неща.
     3. Откъде научихте за блога.
     4. Да ми оставите имейл, на който да Ви пиша, ако спечелите.

                                                             Ето и наградата:


   1. Le Petit Olivier Creme Douche Jasmin Cassis - нова марка за мен, по случайност я видях и след като се влюбих в сладурския надпис и аромата го взех веднага. Има ги в Елитис, Лили и в други подобни магазини. Без парабени са, френска е фирмата.
    Освен душ кремове, има заредени млека за тяло, шампоани и балсами за коса и стик-балсами за устни. Със сигурност ще си взема да пробвам от душ кремовете и балсамчетата за устни, но сега гледам да изхабя поне една част от запасите и беше трудно да се въздържа.
  2. Golden Rose Velvet Matte Lipstick 08 - след като всички блогърки ги харесаха и похвалиха, а аз купих наскоро за моя приятелка, реших да взема едно и за Вас. Дълго се чудех за цвета и сигурно няма да уцеля, но останалите бяха или прекалено ярки, или пък убити. Пробвах в магазина на себе си, много хубав розов цвят е. Не е неон, но е достатъчно забелязващ се.
  3. Milva розова вода - розовата вода ми помага много при пъпчици и зачервявания, затова забелязвайки тази малка сладка бутилчица, я сложих веднага в кошницата. Не съм ползвала точно тази, но би трябвало да си върши работата. Не съм оставала разочарована от продукт на българска марка досега.
  4. Purederm Purifying Dead Sea Mud Mask - почистваща минерална маска за лице с манго.
  През лятото редовно ползвам подобни маски, понеже чувствам кожата си замърсена от въздуха, жегите и всичко наоколо. Предполагам и вие. Пробвала съм тези на Purederm и ми харесват. Аромата на манго пък е идеален за топлите месеци според мен, действа освежаващо.
  5. Palmers Cocoa Butter Formula Massage Lotion (мини опаковка) - наскоро ви писах за концентрирания лосион на марката и след като ги видях и двата в Лили, а отзивите и коментарите ви бяха добри, не се чудих дълго и го грабнах. Избрах този, понеже ползвания от мен излизаше трудно от опаковката (гъстичък е). Надявам се да е по-течен и лесен за употреба.
  6. Avon Care Cocoa Butter - крем за лице с какаово масло за суха кожа. Влюбена съм в този крем и вече стига средата на опаковката, по тази причина купих и за Вас. Взех си разбира се маслото за тяло, крема за ръце и балсама за устни от серията. Неможах да се въздържа. Консистенцията му е много приятна и лека, а аромата и омекотяващият ефект, с който даряват кожата не са  за пропускане. Скоро ще му направя отделно ревю.
  7. Himalaya Intense Moisturizing Cocoa Butter Lip Balm - напоследък чета все хубави мнения за този и подхранващият балсами на марката. Подарих го на приятелка, тя също го хареса. Скоро ще се снабдя и аз с него.
  8. Flormar Blush-оn 91 Sunny Coral - руж в прекрасен прасковен цвят с блестящи частици. Знам, че са харесвани ружовете на Flormar, затова не се чудих дълго.
  9. Flormar Mono Eye Shadow 14 - нямаше как да пропусна и най-коментираната моно сянка. Прекрасен цвят, подходящ за всяка грим комбинация.
  10. Essie Smooth Sailing - единственото от наградата, което е мое и съм слагала веднъж или два пъти (като нов е), но реших да го подаря. Цвета ми е любим, знаете обаче колко трайни са ми лаковете на марката. Лилавото заедно с ментовото и тюркоаза обожавам. Smooth Sailing е прекрасен за слънчевите дни и честно казано не си спомням да съм чела за кофти отзиви за лаковете на Essie. Май съм една от малкото, на които не издържат.
  11. Perfect 158 - страхотна наситена мента, която е отскоро на пазара и за която Ради Димитрова беше виновна. След нейните отзиви и снимки - взех и за себе си.
  12. Nature of Agiva Flower Sea Sensation (море) - много обичам цветни сапуни, а още повече син цвят и аромат на море. Глицериновите сапуни са познати с доброто си действие и намират място на всяка тоалетка.
  13. Avon Glimmerstick Brights Turquoise Burst - следващите няколко месеца ще се носят цветни моливи, спирали, очни линии и ярки червила. Почти всички моливи в колекцията ми са на Avon, доволна съм от тях и понеже пуснаха нови цветове за лятото, имаше в любимата гама и поръчах един за Вас в тюркоаз, матов.

     Доста се отплеснах, но исках да кажа каква е причината за избора на всеки един продукт.
Срока за участие е до 23.59 часа на 7 юни. На 8-ми ще изтегля печелившата чрез random.org и ще чакам адреса й до 15-ти, на който да изпратя наградата с куриер. Ако не получа такъв, ще изтегля нова.

    Желая ви прекрасен слънчев и усмихнат ден! :)

40 коментара:

  1. Честита годинка. Много ми харесва твоя блог :)) Заради теб се сдобих с няколко много добри лака и те чета и следя с удоволствие .
    email: suzaa93@gmail.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Мими. Радвам се, че съм полезна и успявам да поддържам интереса. Успех!

      Изтриване
  2. 1. Харесах я :)
    2. Много харесвам блога ти и доста често го преглеждам. Не бих казала, че има нещо което да не харесвам, но мисля че наблягаш повече на козметиката (декоративна и бяла), а на мен много ми допадат постовете ти с не козметични придобивки. Имаш много добри попадения и често черпя идеи за своя собствен гардероб. Още нещо което ми харесва е, че продуктите, които показваш са от средния ценови клас, така и хората с не толкова големи финансови възможности биха могли да си купят и изпробват продукт за който са прочели и харесали в блога ти. Продължавай в същия дух и ти пожелавам все повече читатели и приятели!
    3. Не си спомням точно от къде научих за блога, но мисля че е от форума на bg-mamma, там също съм редовен посетител :)
    4. kristina_2001@abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Криси. Благодаря ти, много се радвам че ти е интересно и ме четеш. Ще се постарая да пускам повече и от постовете за придобивки и аутфити занапред. Просто за втория тип публикации ми трябва добър фотограф, а напоследък нямам такъв под ръка. Иначе много обичам да се снимам. Относно продуктите - аз ползвам главно такива, нямам възможност за маркови. Купувам само такива парфюми, защото според мен си заслужават. Успех в играта. :)

      Изтриване
  3. Харесвам блога такъв, какъвто е. Все пак ако всички тръгнем да си правим блоговете по един и същи шаблон ще стане много скучно :) Май го видях първо във ФБ, а мейла на който можеш да се свържеш с мен е limitedbeauty@mail.bg.
    Желая ти да празнуваш още много рожденни дни на блога :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за хубавите думи. Права си, аз пиша както ми идва отвътре. Струва ми се, че добавям много странични неща и се отплесвам... единствено оформлението искам да променя много, но иска доста време и е играчка. Бъдещето е пред мен, блога няма да избяга. :)

      Изтриване
  4. Оо,честита годинка! Как лети времето..
    Аз също харесвам блога по този начин:) Много си чаровна и лъчезарна и обичам да чета всякакви публикации,където има и твои снимки! :D
    За блога разбрах посредством блог обществото.
    gabrielastoyanova98@yahoo.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, да. Времето не се усеща. Както се казва - вчера започнах бакалавърската степен, а вече я завърших. Просто е като един миг. Въобще не разбрах кога мина тази година. Реших го и на другия ден го направих блога, моя приятелка ме подтикна към това и не съжалявам. Тук е мястото, където разпускам и пиша за хобито ми. Благодаря за комплиментите, успех. :)

      Изтриване
  5. Честита 1ва годинка на блога ти с пожелание да празнуваш още много годинки!Харесала съм страницата ти във Facebook от известно време и чета всяка публикация,която пускаш.Именно там и намерих блога ти.Харесва ми такъв какъвто е!Радва ме и това,че си много активна и често пускаш публикации :) Искам да то пожелая много здраве и късмет в начинанията си и да продължаваш още дълго време да ни радваш с полезните си четива :)
    reni199@abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря. Радвам се, че те задържам като читател. Надявам се за в бъдеще да успявам да бъда редовна в публикациите. Желая ти късмет в играта. :)

      Изтриване
  6. Честита годинка!
    Следя блога ти от самото му начало,научих за него от форума бг-мамма.Чета те с удоволствие и единствената ми препоръка е да включваш повече постове тип Outfit of the day и постове за облекло като цяло :))) Много се радвам на активността ти,наистина добре поддържан блог.
    preslava_popova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Преси. Ще се постарая да пускам по-често такива постове. Стига да има кой да ме снима, правя го с удоволствие. Само да завършат приятелките и ще ги атакувам. :)))
      Успех.

      Изтриване
  7. Честита годинка!
    Аз имам забележка единствено към дизайна, но знам и колко е трудно да се оформи и всичко свързано по тази тема :) На мен всеки твой пост ми е интересен и смятам, че си доста идейна :) Пишеш и редовно.
    mari27eti@gmail.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Миме. Дизайна иска основен "ремонт" наистина. Надявам се скоро да седна и попрочета, да си избера нещо и да сменя текущия. И аз много харесвам твоето местенце, редовно чета публикациите - приложението Beauty Feed ми е голям помощник. :)

      Изтриване
  8. Честит рожден ден на блога предварително, Ивче!Следвам те с акаунта и блог-страницата :))
    Нямам забележки.Много ми харесват постовете с лакове, защото имаш страхотна колекция и показваш реални цветове.Знам за блога от мама-форума.
    veselina_1586@mail.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. :) Радвам се, че снимките не ви подвеждат. От мониторите често има разминаване в цветовете, но се старая да показвам максимално реални. Ех, тази бг мама... ;)
      Успех!

      Изтриване
  9. Честита годинка,Ивче!!Колко бързо лети времето наистина:))Страничката е харесана отдавнааа отдавна:))Относно блога - запази свежестта,която носи и искреността в ревютата - определено са печеливша комбинация.А откъде научих...помни ли човек...те хубавите неща бързо придобиват известност;)))
    raikova.1982@abv.bg
    Късмет на всички:))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, Миме. Не усещам как минава времето. Тези дни са като минути. :)))
      Знам, че си ме следиш отдавнааа. :))) Май свежестта и искреността са ми запазена марка, не мога да бъда сериозна и да се превземам. Удари в десятката. Не се бях замислила за тези ми качества. :P Успех ти желая.

      Изтриване
  10. Честита годинка! Много ми харесва твоя блог.Открих го,когато търсех информация за продукт и излезе твое ревю.Харесан е отдавна и чета всичко,което публикуваш.
    sisi_2007@abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Силви. Радвам се, че съм полезна и дано занапред публикациите да ти бъдат също толкова интересни. Успех. :)

      Изтриване
  11. Честита първа годинка на блога! Пожелавам ти още повече верни последователи. За твоя блог разбрах от други блогове. Харесвам много публикациите ти за лакове и бих се радвала да виждам повече:)
    kristin.n.pavlova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. :) Публикациите за маникюр никога няма да свършат, но гледам да разнообразявам с други, за да не омръзне на нетолкова заинтересованите по тази част. :P

      Изтриване
  12. За блога научих от списъка с бюти блогове. Харесва ми стилът ти на писане, защото от публикациите ти се усеща много свежест и настроение, а ти си винаги усмихната и лъчезарна. Чета всичко наред, винаги намирам нещо полезно.

    Имейл: xtreme__[at]abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Краси.
      Благодаря за милите думи и искренността. Значат много за мен и се радвам, че съм полезна.
      Успех. :)

      Изтриване
  13. Здравей, Ивче:)
    Аз също съм от твоите най-редовни читатели, като почти не пропускам публикация, защото ти пишеш много увлекателно, интригуващо и прекрасно.
    Много свежо и много чисто е твоето интернет кътче.
    Освен това ти пишеш за купени от теб самата неща и мнението ти е искрено и неподправено, което има значение. Имам ти доверие дотолкова, че с удоволствие си купих някои от продуктите за които пишеш и не останах никак разочарована, ще напиша за тях по-подробно в блога.
    Модният раздел на блога също много ми харесва, ти си много красиво и лъчезарно момиче, имаш вкус и усет и всяка дрешка ти стои десет от десет.
    Продължавай все така.
    Поздрави,
    Светлана:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Светле.
      Много много благодаря за милите думи. Честно казано не очаквах толкова добри отзиви. Понеже не съм доволна от себе си и начина, по който оформям текста, а и самото оформление (цялостното) на блога... искрено се зарадвах след всеки коментар. Радвам се, че оценяте това, което правя. С голямо удоволствие снимам и пиша, ще продължа да го правя и занапред.
      Откъм мода имам много какво да уча, но никой не е роден научен. :)

      Изтриване
  14. Честито, продължавай все така! Публикациите ти за лакове просто са супер! Винаги знам къде да погледна, ако се колебая за някой лак. Именно и так научих за блога, търсейки ревю за някой лак (вече не помня кой точно).

    iveto_921991@abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Иве.
      Публикациите за маникюр никога няма да свършат, защото това ми е болна тема. Надявам се и в бъдеще да имам възможност да показвам красоти, които да ви грабват от раз. :)
      Успех и на теб.

      Изтриване
  15. Започнах да следя публикациите от самото начало на блога. Мисля, че сме приятели във Фейсбук още преди това, заради лаковата тема. Много харесвам маникюра ти, и поддържаните ти ръце, и се зарадвах, че ще имаш блог, където да ги гледам. Забележки нямам, дори смея да кажа, че сега ми е по-интересно да гледам облеклата ти, от колкото козметичните постове. Харесва ми стила ти, небрежен, свеж, много ти приляга. Поздрави :)
    pureadoration3@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет, Ally. :)
      Огромно благодаря. Ужасно се радвам на отзивите от всички ви. Хаотичните ми мисли и стил на писане, явно не са чак толкова зле, както си мислех.:)
      Аз те помня със страхотните гримове в някои предизвикателства. Особено ми се е запечатал един pin-up. Помня те и с невероятните снимки от Тайланд. Място, което имам голямо желание да посетя. Мисля, че точно покрай гримовата тема станахме приятели, но това няма никакво значение. Всички момичета от форума уважавам и ми е много драго, че намерих доста приятели там.
      Успех. :)

      Изтриване
  16. Честита първа годинка ! :)
    За блога ти научих когато търсих ревю на един продукт. Прочетох още няколко публикации, и много ми хареса стилът ти на писане. Много ми харесват публикациите ти за лакове/маникюр .
    Блогът ти е цветен и свеж, и съм много радостна, че го открих. А и постваш редовно, което също е много важно за мен. Би ми се искало да виждам повече Outfit публикации . :)
    sisi_ivana14@abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. :-)
      Ще се постарая за в бъдеще да пускам повече outfit-и. ;)

      Изтриване
  17. Честита първа годинка!!Пожелавам ти още по много :)
    Блога ти ми харесва като оформление-цветен е и подреден.Иска ми се да видя публикации от сорта на "как се грижа за кожата си/за косата ",също и грим постове :)
    Научих за блога ти миналата година когато и аз се присъединих към блог обществото и започнах да разглеждам блогове :)
    cosmetics.rumi@gmail.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Руми. :)
      Точно преди 2 дни си мислех да пиша публикация Грижа за косата и скоро смятам да го направя. И за кожата си може да направя. :)
      Успех.

      Изтриване
  18. Здравей, харесва ми оформлението на блога, фона му, също така ми харесва стила ти на писане и снимките :) Не се сещам за нещо, което да не ми харесва :) Научих за блога от приятелка.
    pop_eye@abv.bg
    Бу Георгиева

    ОтговорИзтриване
  19. Честита първа годинка! Като цяло блогът ти не е лош, добре се изразяваш, снимките ти са добри, но можеш повече да подбираш продуктите на които да правиш ревю. Блогът ти го намерих, докато се ровех в нета

    iveto32@abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. Кои публикации не ти се струват полезни или определени продукти не са интересни?

      Изтриване
  20. Честита година на блога и от мен! :)
    Пожелавам ти да продължаваш да го поддърша и да пишеш все със същото желание и все така добре ;)
    (само да честитя годинката, няма да се включвам в гива :D )

    ОтговорИзтриване