неделя, 4 май 2014 г.

Golden Rose Rich Color 24

    Наскоро видях този красив червен цвят върху ноктите на прекрасна дама от форума, която е способна да ви запали по всеки лак. Винаги снимките и маникюра й са страхотни, затова трудно можете да устоите! Е, отдавна всъщност бях лакирала приятелки, които го имат, но понеже все не срещах сред профи марките покривни и не му обърнах внимание на точно този. Не очаквах, че лак от 2 лв ще има такава покривност и блясък. Буквално на един слой покрива, нанася се като масло. Аз си сложих все пак 2, за да стои още по-добре и да не прозира. При такава покривност обаче се сещайте как се сваля. Много цапа или поне при мен. Ползвах за всеки пръст отделен памук и задържах, но понеже бях сложила и ефект, стана мазало. За трайност не мога да говоря, понеже с глитър отгоре ми държат повече лаковете, но 2-3 дни според мен ще издържи спокойно.



     Честно казано всякак се мъчех и въртях, но не можах да хвана реалния червен цвят. Много хубав наситен е, трябва го видите наживо.
Ето го с ефекта, Мaybelline Color Show Chalk Dust




   Не съм очарована от това как стоят точките върху тази основа, затова ще го слагам вече върху друга. Стои калинкесто, но сякаш му липсва нещо на маникюра така.

Няма коментари:

Публикуване на коментар