събота, 3 май 2014 г.

Kiko Cupcake 648

    Ако четете форум Бг-мама и по-точно лаковата тема вероятно вече знаете за новата пясъчна мания и по-точно колекцията, от която са Kiko Cupcake. Дълго време се чудех кои да взема и първо грабнах 3 броя, защото не знаех дали ще ги харесам достатъчно, но в момента чакам още толкова. Оказаха се много сладурски и трайни. Стоят супер готино! Преди няколко дни сложих Ананаса, 648 номер и съм с него вече 5ти ден. Днес е доста ожулен и с липсващи парченца, но се наложи да пера нови дрехи на ръка, а и ми омръзна, така че ще го сменям с някой от другите.
Въпреки това, смятам че е доста траен. Някои от ноктите ми се нацепени и именно тях се наложи да прелакирам 2 пъти. На останалите беше бетон. Покрива и на един слой, затова и го оставих на толкова, но след два дни реших да сложа още един за по-наситен цвят.


     Съхнат бързо и до 10 минути вече можете да си вършите работата.
     Ето го и на 2 слоя:    Редовната им цена е 4,90 евро, но наскоро когато поръчах втората тройка - 2,90 евро. Заслужават си и ако имате възможност си вземете от тях. Е, естествено ако сте фенове на пясъчния маникюр. ;)


4 коментара:

 1. Тези лакове само от официалния сайт на KIKO ли могат да се поръчат?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да. Не съм виждала в други да предлагат. Но до България доставката беше солена май, затова се ползва посредник.

   Изтриване
  2. Да, и аз мисля да опитам с посредник. Благодаря! :)

   Изтриване
  3. Моля. Дано успееш да се сдобиеш с тях. Успех.

   Изтриване