четвъртък, 1 май 2014 г.

Graduation

    С наближаването на летните месеци все повече ми се носят ярки цветове. Времето обаче за жалост в момента е много депресиращо и не ме подтиква да ги сложа с кеф - постоянно вали и е мрачно, а и студено....носим зимните якета и дълги ръкави. Чудя се кога ли ще мога да се радвам на неонов маникюр?
     На 17.04 ми беше абсолвентския бал и избрах да бъда с известния корал Омара на Опи, т.к. сметнах за подходящ цвят за роклята. Избрах и червило в същия нюанс. Паснаха си чудесно с Avon Perfect Kiss Caressing Coral. Не съжалявам за избора, донесоха ми много настроение в ужасното време тогава.
 
    I eat mainly lobster има шимър, ситен, но все пак се вижда. Покрива на 2 слоя и съхне бързо. Топ лака е задължителен, защото иначе за няколко часа вече ще е доста ожулен. Не че с топ мога да изкарам повече от 2 дни без забележки, но така и красивия шимър изпъква повече. Ако сте фенове на коралите, то този би ви харесал. Няма обаче да кажа, че е задължителен за притежаване, защото не е нещо особено и невиждано. За 20 лв можете да купите няколко готини летни цвята.


Няма коментари:

Публикуване на коментар