неделя, 15 юни 2014 г.

Розово-златна свежест

    Миналият месец при последния шопинг тур се сдобих със сладка бледорозова рокличка и в петък успях да я облека. Натрупах много дрехи последните 2 год. и не мога да смогна да износя всичко. Забравям дори някои от тях....ех, като съм лакома и искам все ново и обикаляйки си харесвам неща, без които не мога да тръгна! Получих си преди месец и страхотния часовник в цвят розово злато от Avon. В комбинация със златните пръстенчета от ХМ мисля, че стои много сладурско.
     За горещите дни и разходки, ми е екстра този стил на обличане. Удобно и приятно за окото. Изглеждам като момиченце, хохо. :)





     Не успяхме да направим хубави снимки, но беше доста топло и набързо гледахме да приключим. На гърба има средноголяма панделка, която се чудех дали да не махна, но засега я оставих. Не съм фен на барбенските аксесоари. :)


     В случай, че часовникът ви харесва, можете да си го закупите от новата брошура на цена 43,90 лв - VIRGINIA. Макар да не нося често и да нямам навик да слагам този аксесоар по предназначение, толкова ми харесва и му се радвам много. Щях да съжалявам след време, ако не го бях взела.
    Червилото, с което съм е новото на Oriflame GG Iconic Raspberry Rush. Писах ви преди дни за него. Сутринта бях сложила от матовите кремове за устни на Essence и по-късно сложих от другото. Така че контура е с 02 Smooth Berry - цък.
    Сандалите са от миналата година - Мегияс, а чантата вече сте я виждали. :)

3 коментара: