сряда, 11 юни 2014 г.

Oriflame GG Incontro Pressed Blush

        В края на миналото лято Орифлейм прибавиха още една лимитирана серия към луксозната си колекция Giordani Gold, а именно "Going Incontro". Още тогава взех парфюмната вода и ружа, но ви писах само за първото. Днес ще ви представя ружа. Освен тези 2 неща, има крем за тяло, червила, четка за ружа, спирала, портмоне, чанта.... и май е това. За мъжката половинка също са помислили, но не помня с точност предложенията за тях.
       Винаги обръщам внимание на лимитките, защото са интересни и се намират заслужаващи се продукти. Така беше и тук. Макар с несигурност дали наистина ще струва, заради красивия вид и страстта ми към ружовете, реших да го прибера в скромната си колекция. Не изневери и този път вътрешния ми глас, оказа се прекрасен.


     Опаковката му е стандартната за пудрите на Джордани - в стабилна пластмасова, оцветено в златисто кутийка. Затваря се плътно и няма начин да се отвори в чантата според мен. Хартиената също е в златно. Има и огледало, но четка не. Продаваше се отделно за него, но за мен си е голяма глупост и освен, че неудобна, не знам и дали ще върши някаква работа. Вземете си една нормална четка за руж и работете с нея. Аз лично нанасям със скосената на Elf Bamboo Blush Brush и става чудно! Не се разпрашва изобщо.
      Аромата е много готин, точно като на парфюмната вода - на рози и пачули. Още когато отворите кутийката и прави впечатление колко добре ухае. Не е обаче силен за моя нос, а приятен. Има хора, които не обичат декоративната им козметика да мирише и не знам дали биха го понесли. 


      Цвета е страхотен розов, придава на скулите (бузките) много здравословен вид и са като целунати от слънцето, ако нанесете и хайлайтър над него (така направих и аз). Частичките са фини и не стоят като брокат, ако така ви изглежда в опаковката от близък план. На снимките по долу съм нанесла плътно, за да хвана добре. Ако искате по-лек цвят и естествен вид, сложете по-мъничко и сте готови.
      Трайността му също е чудесна. Макар в 30 градуса и постоянно търчене по задачи, успя да издържи от 7 сутринта до 22 часа вечерта. Повече от това няма какво да искам.


        Аз го купих за 20,90 лв, но наскоро покрай Великден беше пуснат за 14,90 в мини каталог. Следете каталозите, ако ви е харесал и можете да го вземете на добра цена.

2 коментара: