понеделник, 7 юли 2014 г.

Pinky make-up and... dots

    Жегите вече станаха почти нетърпими... или поне за момента и се чудя с какво да излизам, за да не се изпържа като яйце. :)
    Избрах тъничка риза в бяло на черни точки и къси черни панталонки. Обух високите сандали от Deichmann, малка черна чанта и обечки... момичешко и свежо стана. Изпихме по един фреш с приятелка, пробвахме аромати и направихме малко снимки. Кофтито е, че пече доста и сенчестите места не са особено подходящи, но се жертвам.
     Исках да бъда с червилото Maybelline Color Sensational Vivid 902 Fuchsia Flash, но се оказа много неподходящо за грима на очите. Толкова е ярко това нещо, затова следващия път ще трябва да сложа само лилавият молив като очна линия или черен, а ако искам сенки - бледокафяво, колкото да не е без хич.





                                                                      Грима:




     Използвах:      палитрата Wet n'wild Color Icon 736 Petal Plusher (без последните 2 цвята на долния ред и Crease в дясно)
                             Моливът е Zoeva Graphic Eyes+ (Mr Mavelous),
                             ружът Milani Baked Blush in Dolce Pink,
                             червило: малко от Фуксията на Мейбълин, но след като видях какво щеше да е самостоятелно потупах с пръсти и поубих цвета с Lancome 302 Voile de Rose, сложих от глоса Maybelline Water Shine 08 Strawberry Carats.

    За първи път излизам толкова "розова". Не съм фен на този цвят и рядко нося, но днес ми се приноси и докато не е утихнало желанието.... реших да експериментирам. Чак ми е странно, особено очите.

4 коментара: