петък, 8 август 2014 г.

Perfect Sand Lacquer S82

         На вниманието на всички фенове на пясъчните лакове и още повече - колекцията Kiko Cupcake. Perfect пуснаха тяхно копие и се струва да ги потърсите, ако не сте успели да вземете от Киковците. За момента има 6 цвята тук, като по-нататък вероятно ще има още в зависимост от интереса и търсенето. Моя милост се сдоби само с един брой - S82 (бледолюляковият) и мисля да остана с него. Останалите просто ми се повтарят с Cupcake-йковете и няма смисъл да трупам. Ето всички цветове, снимките са на haremstyle



    Ефекта и трайността при мен са същите, така че смея да твърдя, че са 1:1. Бледорозовият, доколкото успях да видя, е идея по-светъл наживо и прасковата сякаш. Зеленият и синият са много хубави. 85 номер аз го видях бял, отварях един по един специално. Струва ми се, че доста прилича на Кико 647 (Жасмина, белият), но като не съм пробвала на нокът - няма как да бъда напълно обективна.
    S82 се нанесе много лесно и е идея по-течна текстурата му в сравнение с Кикотата. Съхне до 10 минутки напълно, освен ако не сте нанесли прекалено дебели слоеве. При мен на 2 покри идеално и не виждам нужда от трети.




    С цвета е малко специфично - имам предвид да дам "определение". В шишенцето има лек много бледолилав (люляков) подтон и на нокти това се вижда на определена светлина. Напр. на силно слънце или сянка. В стая обаче и при всякакви други обстоятелства при мен е бял. Имам малко тен и кожата ми е с жълт подтон, ако това е от значение. В никакъв случай това не е недостатък на лака, а напротив - прави го интересен. Радвам се, че успях да си взема/намеря от тези нови цветове преди да е отлетял интереса ми и да ви споделя.



   Трайността, както споменах и в началото на публикацията е много добра. Свалих го на 5 дни и беше почти непокътнат, което се вижда и от долните 3 снимки. Не жаля ръцете си, т.е. не го пазя и това доказва колко добре се представи. :)




    Цената им е 3,50 в Елитис. А в момента са на промоция - 2,50 лв.

6 коментара:

  1. Това лилавото прилича на сладолед, боровинков, мисля че го искам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много е готин, да. Погледни всички, ако нямаш подобни.

      Изтриване
  2. Много е хубаво това лилаво <3 И него щях да забърша, но го нямаше.Така скромно взех само белия и синия :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма да го пропуснеш, сигурна съм. Само да ти се изпречи. :D

      Изтриване