понеделник, 29 септември 2014 г.

Zoya Kimmy

     Един от любимите ми цветове за маникюр през зимата и особено покрай Коледа, е именно червеният. А Zoya имат страхотни червени лакове. Не можеш да отречеш хубавото и да кажеш на бялото черно, нали така? :)


     Kimmy е от онези грабващи окото красоти, които не искаш да свалиш от себе си. Трябват ти няколко дни, за да му се насладиш напълно. Прекрасен блестящ червен лак, обсипан със страхотни златни частици.


      Едър шимър е, нанася се като масло. Можете да минете само с един слой, но с втория се разкрива цялата му красота. Бях забравила защо толкова обичам Zoya, но си го припомних с този лак. Ако не съм го казала или скоро поне, това е любимата ми марка!



     Както и да се въртях, снимах с 2 различни телефона, но не успях да уловя и наполовина от реалният цвят. Трябва да се види на живо на красив маникюр. Тогава ще разберете защо толкова се прехласвам по него. Има дори "свойството" да мени цвета си на определена светлина. От червено с прекрасен златен шимър до изчистено такова.



     Макар да е от лятна колекция, с удоволствие си го нося и сега, и в снежно време. Мисля, че никога не би ми омръзнал.
     На слънце блести неописуемо, сякаш ноктите ви са обсипани с диаманти. Издържа прилично 3 дни, а ако сте със суха плочка и здрави нокти - повече.
     Можете да си го купите от вносителите или ако е наличен в магазин Мория. Цената е 20 лв.

2 коментара:

  1. Много красив лак е, аз го имам и много го харесвам.
    Ей, как ме подсети, ще трябва да го сложа тези дни.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Слагай го докато има слънце. Не че след това няма да е хубав и да е слънчево, но идва времето на по-тъмни цветове. ;)

      Изтриване