събота, 29 ноември 2014 г.

Classics Glamour 135

      Коледа и като цяло зимата е времето, през което нося много червено. Замисляйки се над това, осъзнавам че повечето ми лакове в тази гама са все почти едни и същи, просто харесвам класическо червено, винено и рядко посягам към доматено или такова с оранжев подтон. Днес ще ви покажа едно по-различно и за мен лично "канелено червено". Ще разберете след малко защо го определих като такова.
     В началото на месеца приятелка видяла в блога на iiv-mortisha точно този лак на Classics и бях помолена да го потърся, а тази серия я виждам много рядко в магазини. Все пак поръчах от beautycosmetic.biz, така и така пусках поръчка. Докато стигне до нея, ме инструктира :D да и го покажа, няма търпение. Реших да го споделя с вас, защото е хубав цвят, който е подходящ за есента, а и за Коледа. Ако не сте фенове на стандартния червен лак и искате по-убит, лекопрозрачен, то този може и да ви допадне.


     Принципно съм много капризна що се отнася до кремове в точно тази гама заради покривността. Почти всеки втори лак е желе и прозира, а аз търся плътност на 2 слоя! Макар този да е точно желе, за цената си от 2 лв не е никак лош. Нанася се като масло, четката му е удобна и на снимките е без топ лак. Огледален му е блясъкът!


    Цвета, както и посочих в началото е по-различен от всичко, които съм ползвала и имам до момента. Определям го като доматено червено с капка канела. Именно затова го описах и като канелено червено. Не е ярък, но не е и убит. За настоящия сезон, е екстра. А когато побелее всичко вън, съм сигурна че ще се откроява на фона. :)
     Трайността зависи от състоянието на ноктите ви, при мен - от четвъртък следобяд до днес сутринта беше почти непокътнат. Свалих го, защото исках да пробвам друг.
     Ако и съхнеше бързо самостоятелно нямаше да има грешка. Сложила съм 2 слоя, ако не ви тревожи леката прозрачност, спокойно можете да останете с тях. Нанасяйки топ лак Poshe, изсъхна до 10 минути и си върших спокойно работата. Нямам представа защо, но изглежда по-ярък с него, а и на живо сякаш беше така.


                       *135 е номера
           
     Можете да го комбинирате с някой глитър, златен, сребърен, зелен или бял лак. Да си нарисувате елхичка, коледна играчка и още куп други коледни "предмети". Идеи и варианти много, стига да ви се занимава. А и самостоятелно носен, пак е красив!

Няма коментари:

Публикуване на коментар