събота, 17 януари 2015 г.

Avon Planet Spa Heavenly Hydration Body Scrub

    От ексфолиантите за тяло искам да почистват добре кожата, частиците да са достатъчно едри и в същото време да не дращят и предизвикват дискомфорт при наличие на някаква раничка или просто по-суха кожа. Макар многото добри отзиви за тези от серията Planet Spa, доста се чудих дали да го взема. Притесненията ми се оказаха напразни. Скраба с маслина (Heavenly Hydration with Mediterranean Oil Body Scrub) се оказа вълшебен и освен, че си върши работата перфектно, ухае и много свежо, приятно на маслина. В цялата баня мирише.
     Текстурата му е средно гъста, малко повече от този на Balea с ябълка и канела. Излиза без проблем от тубичката и ви е необходимо нормално количество за добра ексфолиация. Цвета му е светлозелен. Кафевите частички са от костилка на маслина. Пени се хубаво, затова освен като скраб, може да мине и за душ гел. Не изсушава кожата, а я подхранва и омекотява. Спокойно го нареждам до Рефанските, като не е толкова груб.



     Икономичен е, тубичката е голяма (200 мл) и при редовна употреба ще стигне за 3 месеца поне според мен. Често има промоция за покупка на 2 продукта от серията, а самостоятелно намален е около 10 лв. Серията е сред сполучливите на марката, маската от тази специално също харесвам.

Няма коментари:

Публикуване на коментар