четвъртък, 15 януари 2015 г.

Tatto Nails

    Рядко остава време за декорация, а и не ми се занимава напоследък, но когато ми предложат нещо бързо и в същото време стилно - няма как да откажа. В неделя бях на гости и решихме с приятелката ми, която учи изобразително изкуство да пробваме онези инструменти за точки. Тя поиска да и взема такъв комплект, чакахме го месец и половина от ибей и веднага трябваше да разучим кое за какво става.
    Ето и какво измисли твореца, пробвал първо върху своите миниатюрни нокътчета. На мен стана по-добре, защото имам място за експерименти и рисунки. Дори ми прилича на татуировка. Интересно и различно стана. Като видя върху познати цветя и ми се втръсват вече. Затова, ако ще съм нарисувана, да бъде стилно и рядко срещано.



    Не носих нищо аз, нямах намерение да си лакирам и в последствие го решихме, та ползвахме един блед цвят от майка й, подобен на шампанско със ситен шимър в него - Flormar 305. Само като видях, че е тип перлен леко и се намръщих, но нанесен на нокътя, частиците не личат много. Стои нежно и се оказа идеална основа за декорацията.


Супер лесно става - нанасяте в средата на плочката по диагонал 4-5 големи бели и черни точки и ги смесвате. За смесването ползвахме най-тънката страна, която прилича на дебела игла - на снимката е това в бяло, а точките с най-голямата и кръгла част.


Накрая завършихме с топ лак. Единствения наличен бе Perfect Top Shine и направо със страх го нанесох. Питах дали съхне първо, че съм станала много капризна с този Пош и не искам да видя друг. Оказа се сравнително добър - заговорихме се и след около 20 минутки се тръгнах. Очаквах да съм чаршафосана, уви. Днес на четвъртия ден е с леко изтъркани връхчета при декорацията, понеже е правена с акрилни бои. 


Блясъка му е почти непокътнат, също не е тънък и изглежда прилично за парите си. Не че ще тръгна да си го купувам, но ако търсите бюджетен, не е толкова лош.

Няма коментари:

Публикуване на коментар