понеделник, 26 януари 2015 г.

Dior Diorific Golden Shock Rouge Choc 005 Daring Shock Lipstick

     Малко преди Коледа получих торбичка със страхотни изненади и едни от тях бяха тези 2 красиви лака и червило от коледната колекция на Dior за 2014 г.


   
     С лаковете "001 Golden Shock Gold Leaf Top Coat" & "990 Smoky" вече ви запознах, като ви ги показах с гостуването ми при Светлана, а днес е ред на бижуто за устни. :)



     Няма какво да се лъжем, опаковката им е истински лукс и глезотия. Среднотежка е и ми напомня на бароков, ретро стил. Цвета и е като на 18-20 каратово злато, т.е. жълто злато, но не циганее. От едната страна има надпис Dior.


     005 Daring Shock е от двуцветните червила, т.е. от едната страна е кремообразно и плътно, а от другата - бежов шимър. Всъщност и двете са достатъчно плътни и спокойно могат да се носят самостоятелно. Очаквах светлата част да е само ефект, но съм грешала.




      Кремообразният цвят е смесица от червено, сливово, винено и кафяво. При мен стои според светлината и ъгъла - и червено, и кафеникаво. Шимърът е светъл нежен бежов цвят с лек розов подтон, който се показва при смесване на двете части (при полагане над кремообразното). Завършеците са като на нормално червило, т.е. не са матови или пък sheen. Малко се разтича тъмния цвят извън контура и е хубаво да се ползва молив. Не е фатално и се забелязва само от близо. Аромата прилича на едновремешните червила, мисля че черните гилзи на Golden Rose са с подобен.




Трайността при мен е много добра. Сутрин нанасям в 7.30 и закусвам мляко, като по лъжицата не остава нищо почти. Е, мъничко внимавам, за да не го разваля. В 12.30 е останал лек цвят, подобно на стейн и след обяда го подновявам. Шимъра ми е по-нетрайно, но може би зависи и какво хапвам. Вечер като се прибера също има малко. Не изсушава устните и усещането е все едно сте с балсам, т.е. комфортно и "леко" е, а си е нормално покривно червило. Няма нужда от напластяване, но може да се носи и по-бледо.
   Ако си търсите нов продукт, с който да се поглезите или да зарадвате близък човек, то бих ви го препоръчала. Много подходящо за ценители. Само не знам дали все още може да се намери. Но пък новите колекции бълват една след друга и със сигурност ще си намерите нещо за вас. :)
 
    Тъмната част и с леко от бежовата в центъра/средата на устните





 Само тъмната:

 


      И светлата:



 Очите мисля направих с Urban Decay Naked. Не знам доколко си отива, но си експериментирам с гамите. :)

4 коментара:

  1. Със светлата част си страхотна. Отива ти много.

    ОтговорИзтриване
  2. Много ти отива червилото:) И си направила страхотен грим и прекрасни снимки:)Особено снимката с червилото отблизо е идеална.

    ОтговорИзтриване