неделя, 25 януари 2015 г.

p2 Winter...who cares?! Fluffy Spot Nail Polish

    Още щом се появиха промо снимките на тази колекция, си заплюх 3 лака от нея и дадох заявка за тях. Доста блогърки ги желаеха и бяха публикували, че ги чакат с нетърпение. На пръв поглед не са нищо особено - различни по големина шестоъгълни глитър частици в гел база - желе. Когато ги нанесете на 2 слоя обаче, разбирате защо са били така желани. Приличат на сняг, който пада на парцали.




Синият "060 No matter!" особено е като нощно небе, а снегът си вали ли вали....



    Червеният "010 I don't care!" всъщност при мен си е малинен - ярък, сочен, наситен, страстен. Не съм фен на тази гама по принцип, но в него съм влюбена. Представете си малинова градина, над която се сипе пухкав сняг.




    Както вече казах, на 2 слоя изглеждат страхотно и макар леко да прозират, точно в това им е чара. Не боядисват плочката, нанасят се лесно и не се точат на конци. Съхнат бързо, аз си им слагам топ и самостоятелно вероятно ще им и нужно около 20 минутки.

    Напоследък всичко ми издържа безпроблемно по 5 дни и свалям с леко изтъркани връхчета. С тези е същото, не ползвах база дори.



    Even now! е най-снежният от трите и е ясно защо. Прилича ми на неонов малко, явно пигмента му е хубав. Яд ме е като го гледам, че нямаше сняг при нас тази година. Е, никога не е късно. :-)
    Време е ДМ да се замислят и да вкарат щанд на марката вече, защото имат много хубави продукти, особено някои от червилата им могат да се мерят с тези от висок клас! А цените им са като на Есънс.

5 коментара:

  1. Прекрасни и 3те <3
    ДМ наистина да вземат да се замислят!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Допълнение: какво ми ги бутат тия мис спорти и s-he, пълна скръб!

      Изтриване
    2. Абе мислех си да пиша да махат Мис Спорти, че никой не ги купува или поне аз не съм видяла някоя блогърка или от форума момиче да ги спомене, но се спрях. Но ти ми взе думите от устата. Аз подминавам щанда им и не поглеждам. S-he ги бях забравила, те също не впечатляват и не се търсят сякаш... да не кажа изобщо.

      Изтриване
  2. Съгласна съм!! Веднъж се бях загледала в нещата на She...но дори опаковките им бяха ужасни.. Искам и аз P2 и ако вие решите да пишете-кажете и аз ще ви подкрепя хаха !!

    ОтговорИзтриване
  3. Много добре изглеждат тези желета! От доста време ми се иска нещо такова!

    ОтговорИзтриване