неделя, 18 януари 2015 г.

Strawberry winter

    Обичам ягодки и съответно аромата им във всякакви козметични продукти. Имам няколко и избрах да ви ги покажа на куп. Жалко, че не намерих за публикацията от вкусните плодове, рядко има през зимата и те обикновено са пълни с нитрати. Щяха да станат хубави снимки, но и без тях ще мине. :)



                            Fruttini Strawberry Starfruit Shower Sorbetвече ви разказах за този душ гел в предната публикация: хубаво, екзотично мирише и прави гъста пяна. Обожавам го.

            Avon Naturals Strawberry & White chocolateпо принцип тази серия на Avon не ми е от любимите. Бяха ми подарили лосион с ягода и гуава преди години, но много бързо попиваше и ги отписах. Гуавата ме дразнеше също. Това продължи докато не се появи Strawberry & White chocolate и пробвах при приятелка. Поръчах си ги веднага, жалко че ги няма вече. Лосиона хидратира без да оставя мазен филм, а аромата е страхотен. Хем плодов, хем сладък от белият шоколад. Не натъртва обаче. Задържа се около 2 часа. Спреят е с малко спиртно начало, но в комбинация с боди лосиона е ок. Имат интересни и ухаещи добре серии, друга любима ми е с теменужка. За парите си са ок.
 


           Balea Dusche & Crème mit Erdbeerduftима страхотен естествен аромат на ягода. Ухае наистина на пресни ягоди, поръсени със захар и пуснали сока си след 2 часа престой в хладилника. Сладурският розов цвят (можете да го видите в малкото шишенце на Балеа отпред) и кремообразна текстура допълват готината миризма. Приятелка ми отсипа 100 мл от нейният, но сега с удоволствие бих си купила пълна опаковка. Помолих я да ми даде бутилчето за снимките. 




            Essence 24h hand protection balm Strawberry Dark ChocolateЕсенс напоследък пускат доста кремчета за ръце, като освен любимият ми от редовния асортимент с калций и йогурт, почти всички от лимитките са си заслужавали. Особено коледните. От тази серия имам и трите – с банан и с киви са другите два. Ягодовия мирише ненатрапчиво като по отчетлив е шоколада, а ягодката допълва и балансира. Някак млечно ухае, като на ягодов йогурт с шоколад. Има плътна, подобна на масло текстура, но всъщност попива бързо и не оставя никакъв филм. В същото време подхранва и омекотява кожата.


                    
              Oriflame Strawberry & Cream тази серия вече наистина е като млечен йогурт с малко ягоди вътре. По-леко и нежно мирише. Крема е с водниста консистенция, подходящ за топлите месеци и нормална кожа. Омекотява и хидратира, но не особено добре. Краткотраен е ефекта му. Сапунчето още не съм отворила.


1 коментар:

  1. Страхотни неща!!И аз обожавам ягоди и всякакви червени плодчета!!Тези последните неща на Oriflame изглеждат супер сладууурски :))

    ОтговорИзтриване