вторник, 3 февруари 2015 г.

Essence Fruity Hand Protection Balms

     Миналата седмица ви споделих за ягодовите ми открития и в отделен пост ви споделих какво мисля за кремчето с банан и черен шоколад на Essence. Помрънках и относно липсата на ягодки, които исках за поста, но миналата седмица открих и бързо се поправих.


    Всички са с еднаква текстура, както вече споменах, много плътна и гъстъчка е. По тази причина за мен не са балсами (името дадено им от производителя), а направо масла за ръце. И така се чувстват. В малко количество почти не се усещат, но нанесени обилно - оставят защитен филм, не мазен и лепкав.


    Ягодовият е много балансиран. Усещат се и двете по-равно сякаш или поне моят нос ги разпознава. Напомня ми на плодово мляко с течен шоколад. :)


     Този с киви не са успели да го докарат толкова реалистично. Аз лично не мога да регистрирам плода въобще. Ухае ми само на шоколад. Не че е лошо, но ако сте го взели заради кивито, ще се разочаровате.


      Банановия вече си има отделен пост и няма да се повтарям отново. Ще завърша с това, че съм доволна от кремчетата и макар да нямат дълготраен ефект, се чувстват добре на кожата и нямам проблем да ги ползвам по няколко пъти на ден. Ако ги видите останали на някой щанд, пробвайте. :)


    

1 коментар: