събота, 7 февруари 2015 г.

Rival de Loop "Queen of the Night" Lip Lacquer 02 ladylike

      Rival de Loop е немска марка, предлагаща се в дрогерии ROSSMANN. Може и на други места да я продават, но аз знам за тази. От класа на Есенс, подобни на нашите Miss Sporty & S-he Stylezone са. Според мен обаче пускат по-готини и интересни продукти, а редовно имат нови колекции. Така както отправих призив към ДМ да внесат p2, бих включила и тази марка като махнат посочените 2, ако има такава възможност. Просто имам чувството, че никой не ги купува Miss sporty & S-he и стоят от 100 год. едни и същи неща, само събират прах и при намаления са в кошниците с изтичащ или изтекъл срок.
      Досега съм имала само лакове за нокти на марката, но в последният ми коледен подарък от Германия, имаше този лак за устни:



      Опаковката му е изчистена черна, като в средата пръстенчето е в цвета на самият лак. Изглежда пепел от рози "02 ladylike", но всъщност е светъл кафяв нюд или поне при мен стои така. Устните ми са естествено по-тъмни. Много приятен и перфектен за ежедневен грим е. Не ви е нужно огледало дори. Аз не ползвам глосове често, но този след като го пробвах, го носих 2-3 дни подред и стоеше в чантата за подновяване.


       Още щом го отворих, ме лъхна един аромат - 1:1 с натуралния сок Cappy кайсия/праскова. Толкова приятен плодов вкус на продукт за устни, не бях срещала - все едно е наистина нещо за ядене или пиене, а не козметика. И няколко пъти си близнах от него, сладък e на вкус. Текстурата му е като на глос или по-точно средно между балсам и глос. Хич не е тежка и лепкава, каквато се предполага, че трябва да имат лаковете. Много леко се и усеща. Разбира се трайността не е голяма, но заради вкуса и консистенцията му, с удоволствие ще го подновите няколко пъти през деня. Издържа около час и половина/два без ядене, с молив малко повече. Не се събира и врязва в гънките, нито пък се разтича. Самостоятелно нанасен можете да сте само по него без всякакъв друг грим, толкова е лек и нежен. Само подчертава естествения тон на устните и им придава дискретен блясък. Колкото да не ви е сухо. Ето го при мен:



     Снимките правих в неделя следобяд, когато се приготвям за новата седмица и след баня, не ми се щеше да се гримирам заради лака. Останах с "голо" лице, ще прощавате. :)
     Носих го и върху молив за устни (Avon Glimmerstick Mystery mauve), много ми хареса завършека му тогава. Стои някак изискано.



    Цената му е под 2 евро. От лимитирана колекция е, но вярвам че имат такива хубави продукти и в редовния асортимент.

Няма коментари:

Публикуване на коментар