събота, 21 февруари 2015 г.

Revlon Super Lustrous Cherries in the snow Lipstick

   Revlon "Cherries in the snow" е едно от най-хубавите и качествени червила от дрогерийната козметика, на които съм попадала. Меко, страхотно пигментирано, трайно и не изсушава. Почти не се и разтича, особено ако сте с молив. Ядеш, пиеш и не помръдва. Като прибавим и разкошния малинен цвят, за 10 лв не бива да се пропуска. Особено, ако сте белички и харесвате червено или пък red lips ви идва в повече, това е вашето.


    Гилзата отстрани погледната е най-обикновена, изчистена и невзрачна, но вътре се крие цяло съкровище. Най-отгоре капачката е прозрачна и само от там може да се види цвета. На Ида, Деси и Тети /не го намирам в блога й, а защо имам спомен, че го харесва - да се включи, ако чете това/ също им стои чудесно и не напразно го хвалят и те. Финиша е точно, какъвто Ида го е описала. Нито матов, нито лъскав - за мен идеалната среда. Няма аромат, 4,2 гр. е.
     Нося го в светли или среднотъмни кафяви сенки и очна линия. Мисля, че стои добре и така най-добре изпъква. С по-цветен грим, май ще дойде прекалено шарено. Не знам дали Мариетка му е обръщала внимание, но ако не е, да се поправи. Мисля, че ще се харесат. ;)  

 

     Есен и зима са моите сезони за Cherries in the snow, тогава сякаш най му приляга. А сходни в колекцията ми са:
       Avon Perfect Kiss Make out red;
       Avon Ultra Color Absolute Bare Ruby, Lovely Cherry;
       Essence Stay matte lip cream 02 Smooth Berry;
       Maybelline Color Sensational Vivids 904 Vivid rose.

 Последното е летният вариант на Черешките, а останалите също могат да минат за по-студените месеци, но аз ги нося през цялата година.

1 коментар:

  1. И аз имам едно червило от серията и също е със страхотен цвят <3 На теб ти стои много красиво :)

    ОтговорИзтриване