петък, 13 март 2015 г.

Golden Rose Vision Lipstick 125 & Dream Lips Pencil 520

     Vision Lipstick е последната серия червила, която турската марка Golden Rose пуснаха на пазара миналата година. В България тя се появи едва в края на миналия месец заедно с моливите Dream Lips & лаковете Galaxy. В началото на месеца минах през щанда в мол Галерия Стара Загора да ги погледна и се сдобих с желаното патладжанено 125 и молив за него - Dream Lips № 520. Нямах време и други цветове не съм гледала с изключение на 120 от червилата и мисля 112, но като последното имам няколко подобни и се въздържах.
    


     Успях да разнося 120, а последните дни и 125 номер от червилата. Както писах и на страничката във фейсбук, текстурата им няма нищо общо със сухата на Velvet Matt. Много по-мека и кремообразна е, финиша е с лек блясък, разнасят се лесно и са пигментирани добре. Могат да са идея повече за такива плътни нюанси и перфектен драматизъм, но за цената си няма да търся под вола теле.





 Носих 125 с молива към него и спокойно издържа от 7,30 до 12,30 като беше избледняло преди да обядвам и след ядене в центъра се беше изтрило, при което поднових. Не ми хареса, че излезна извън контура, за което обвинявам молива. Той никак не ми допадна. От тестера ми се стори мек, но на устни беше като спечен. Ронеше се на трохи. Наложи се с пръсти и потупване да пооправя положението. 2 поредни дни го носих по този начин, така че вероятно не е в мен проблема с "разтичането".



      След това носих над балсама Nuxe Reve de Miel и нанасянето и ефекта беше съвсем друг. Никаква сухота и ронене при молива. От 7,30 сложени към 12,30 бяха избледняли. Обядвах и вече изтрих, защото остана по контура и се разтече, гледката не беше приятна.
      На следващите 4 снимки са самостоятелно, т.е. над "голи" устни:

 

 

                       А тук над балсама Nuxe:


   Цвета и на двете е супер, това е и причината да исках да ги взема. Между патладжанено и сливово, определено е в лилавата гама. Не е черешово/винено като повечето марки. Знаете колко трудно се намира подобен цвят. Ще разнося и без молив, за да видя дали причината за излизането извън контура е той и редактирам публикацията.


     И въпреки недостатъците, мисля че за този клас, са се справили добре и с изключение на молива, препоръчвам ако търсите лилаво червило, да погледнете 125. Вече 4-5 дни го нося, особено на бяла кожа стои жестоко. Такъв контраст вади при мен, че редовно се оглеждам. Ето го и на дневна светлина:

 

      Цената на червилата е 3,99 и 3 лв на моливите.

9 коментара:

  1. Страхотни цветове! Опаковката на червилото адски много ми допада :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На опаковката това и е хубавото, че се вижда цвета на червилото и е лека. :)

      Изтриване
  2. Страхотен цвят. Ще споделиш ли какъв е цветът на косата ти?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами цветът си е моя. В края на лятото ползвах 5-6 пъти от гела Sunkiss Jelly на Лореал, има леко изсветляващ ефект, но е по дължините. В корените не нанасях.

      Изтриване
  3. Харесвам този цвят! Страхотен блог!

    http://www.MARTAsFASHIONdiary.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. Незнайно защо не съм попадала на страничката ти във фейсбук, а те следях редовно чрез приложението BeautyFeed. Добре, че ми писа да те намеря сега. :) Между другото, страхотен цвят ти е косата. Много бих искала и аз такъв, но съм се зарекла докато не видя бели косми да не посягам към боя. :)

      Изтриване
  4. какъв красив цвят! чудесно ревю! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря. Има доста хубави цветове от тази серия червила на марката. Този особено е трепач. :)

      Изтриване
  5. Това червило изглежда страхотно, определено ми грабна вниманието!

    ОтговорИзтриване