петък, 17 април 2015 г.

Avon Care Rich Moisture Family Cream

    Този крем ми застоява от миналата Коледа, но чак сега му дойде реда. Предвид аромата му, се чудя как изобщо е попаднал в коледна серия.... ухае много свежо. На смесица между зеленина и лимон. Напомня ми на унисекс парфюмите. Много обичам сутрин или вечер след тренировка да го ползвам. Някак успокоява и освежава кожата. Най ми допадна аромата, че не е стандартния шоколадов, цветен или плодов. Приятелка си го взе преди мен и на нея и миришеше на бръснарски крем и не можеше да понесе, но на мен лично ми е супер. Не е силен и спокойно пръскам спрей след него, не ми се смесват ароматите.

     Текстурата му също е много приятна, бяла на цвят. Между лосион за тяло и масло е. Абсорбира се бързо, като хидратира, подхранва и омекотява кожата без да оставя мазен или лепкав слой. За зимните месеци не знам дали за много суха кожа би бил подходящ, но в момента за моята е идеален.      Кутията е доста големичка, ще ми стигне за поне 2 месеца почти ежедневна употреба като гледам. Ползвам го малко повече от 2 седмици и не съм изразходила и 1/3 още.


     Обикновено не купувам от лосионите и кремовете от тази серия, защото си мисля, че са леки и попиват веднага без да ми доставят нужното на кожата, но този се оказа сполучлив. Нищо че не съм имала никакъв друг продукт за тяло от нея, от отзивите до това заключение стигнах. Взех го главно заради опаковката. Трябваше да е червена с коледни картинки, обаче имаше объркване и пристигна тази. Не ми се занимаваше да връщам и го задържах, струваше 5-6 лв мисля. Не е лош продукт, но пък постоянно пробвам нови и не мога да повторя. А и всяка Коледа са различни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар