четвъртък, 16 април 2015 г.

Chanel Camelia de Plumes Highlighter

     Звездата в коледната колекция на Chanel за 2014/2015 г.  безспорно е Camelia de Plumes Highlighting Powder. Може би е най-продавания и търсен продукт от нея. И има защо. Принта на цветето Камелия е една от главните причини вероятно. Цвета и завършека му са много красиви. Сребро, но меко е лесно носимо. Има и подтон към бяло злато или поне на моята кожа избива. Частиците са шимър, фини.




      Текстурата му е по-суха, но не е спечена и с мека четка не изпитвам трудност с ваденето на цвят. Тъкмо красивия принт няма да се развали с няколко ползвания и ще е икономичен. Ако искам мокър ефект, напластявам с 3-4 взимания с четката /ползвам тази на Zoeva/, но ако ружа ми също е по-блестящ, предпочитам с 2 малки топвания да приключа.




     Издържа ми целият работен ден, като вечерта около 17 ч. е поизбледнял, но аз ползвам по-мазни и силно хидратиращи кремове, а с тях и фдт, и ружовете ми не издържат без да изчезнат поне малко.


    Типично за марката, хайлатъра е в изчистен кадифен и много красив пауч.







      Chanel Camelia de Plumes Highlighter е много красив продукт и си заслужава да го имате дори само като колекционер, а ако ползвате хайлатъри, направо е задължителен. :)
      Май снимките ще говорят по-добре от мен, макар че е труден за хващане в цялата си прелест.

       Тук съм сложила от Камелията, а ружа е Sleek Rose Gold.



 
        С Camelia-та и единият от ружовете на Estee Lauder от Blockbuster 2014, който е мат, така че блясъка тук мисля се вижда много добре.



Няма коментари:

Публикуване на коментар