вторник, 5 май 2015 г.

Avon Everlasting Eternal Flame

     Ако търсите тъмночервено червило, с което да изкарате почти целият работен ден и нямате проблем със сухи устни, харесвате по сухите текстури - Eternal Flame е за вас! Без да преувеличавам, нанасям в 7,30 и с леко избледняване (обядване + следобедна закуска), в 17,00 е останало като стейн. Слагам съвсем малко от Nuxe Reve de Miel, за да няма проблем след сваляне и устните ми се гладки и меки. Чистя с мицеларна вода или олиото на The Body Shop и не остава цвят, врязан в гънките.




    Не го пазя и не внимавам. Не е сухо като матовите червила, но няма и блясък като балсаместите. Като нормалните червила изглежда, но не е толкова кремообразно.


      Имам го от 2-3 години и винаги когато реша да го нося, си спомням защо толкова го харесвам. Вярно е, че го слагам рядко, но то е защото е задължаващо. Стои много елегантно, секси и устните изпъкват чудесно. Или с по-строго офисно облекло, или с хубава рокля, а в краен случай винтидж или с намек към рок стила. Така го виждам аз, затова и се придържам към тези "изисквания".


  Но както споменах, не е за проблемни устни. Сухо е и трябва да нямате никакви недостатъци, иначе ще ви е некомфортно и вероятно ще се нуждаете незабавно от балсам след сваляне.


         Комбинирах с лака Wine and Dine me от Gel Finish и последната рокля в сиво, която си взех от ХМ. Пропуснах да спомена и че нанасям любимият ми червен молив от Glimmerstick "Red Brick" винаги с подобни червила в тази гама.  Това е първият ми молив от Ейвънските, взех го като видях грим с него и Eternal Flame при сестрите pixiwoo и съм супер доволна. Много е удобен за употреба, перфектно очертавам контура и удължавам трайността на червилата. Идеално пасва и на Smitten Red от Perfect Kiss, а и на доста други.


За цената си от 3-4 лв е страхотен. Не напразно взех още 3 цвята от тях. Освен това няма нужда от острилка, автоматичен/самоподстрящ е.


        Серията "Everlasting" вече от година, ако не и повече, е с нови опаковки и продукта е с по-голям грамаж (3,6 гр). Гилзата си е като на стандартните червила. Нямам от тях, но се надявам да не са сменили качеството. Цвета го има също.


Няма коментари:

Публикуване на коментар