понеделник, 29 юни 2015 г.

Oriflame Love Nature Raspberry

     В текущата кампания на Oriflame едно от новите попълнения в асортимента на серията за лице Love Nature, са три продукта с малина за нормална кожа за всички възрасти.


     Вероятно някои от вас очакват свеж аромат на малини, но ухаят по скоро на плодово мляко с малини. Някъде четох, че имали химически аромат, аз обаче не усещам такъв. Мирише ми точно на детските плодови млека. Лек е, ненатрапчив и не дразни. Текстурата и на трите продукта е такава - мека и много лесна, приятна за употреба.


     Малините са богати на Витамини C, E и B. Екстракта от тях помага за възстановяване на кожата и й придава здрав и сияен вид.



      Гела е с блед розовеникав цвят. По-течен е от нормалните гелове, но няма проблем с разтичане. Измива много добре кожата, вкл. и пълен грим (но упорита спирала има нужда от тампон с мицеларна вода, за да изчезне напълно). Лицето след него е меко, освежено и гладко на допир.


      Ексфолианта (Face Scrub) ми прилича по скоро на гел с много фини частици (от кайсиеви ядки ле са не знам, наподобяват ми тях), които са като точки. Много е нежен, но в същото време измива чудесно кожата почти до скърцане без изобщо да пресушава и лицето е бебешко меко буквално. Чувството за свежест също е супер приятно.


     Крем-муса все още не съм отворила, защото имам други, които ползвам в момента. Но пък приятелката ми си го взе и каза, че е лекичък и попива бързо, лицето е меко. За тези дни от годината е идеален. Тук можете да видите как изглежда.


В момента трите продукта вървят в комплект и можете да си ги вземете за 9,90 лв.

2 коментара:

  1. Здравейте! Чудесен пост =) Частиците на ексфолианта са от костилка на сладък бадем, което е добре. В много ексфолианти на пазара има синтетични и изкуствени частици, които се оказват опасни замърсители на водоемите, респективно вредни за водните обитатели. Това, което продължавам да не харесвам обаче, са консервантите (в частност парабените), които изобилстват в състава на продуктите на Орифлейм.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, това им е проблема все още - състава. Иначе като ефект върху кожата продуктите им при мен се отразяват чудесно.

      Изтриване