събота, 4 юли 2015 г.

Stani Chef's Body Peeling Pineapple Yoghurt

     След като вече имам достатъчно опит с ексфолиантите на Рефан, не очаквах да бъда впечатлена от други и че може да има по-добри от тях. Случайно се сдобих с ананасовия от серията Stani Chef's на Козметика Христина, поръчах го абсолютно на сляпо на колежка и уцелих в десятката. По-плътен е от Рефанските, не се утаява изобщо и изглежда като току що изваден от фризер сладолед. :)


     Аромата му също е страхотен - ухае на ананасов сладолед, т.е. наистина се усеща йогурта. Напомня ми на сладоледа Рафи ананас. Няма нищо общо с онзи вкус на натуралните сокове, които бият леко на вкиснало. Има лек тръпчив вкус, колкото да убиете баналното "сладко", но ананаса си е достоверен. Няма химична нотка.



     Текстурата му е като кристална (с морски соли е), много плътна, но се загребва съвсем нормално и лесно от кутийката. Няма и проблеми при разнасяне по кожата. Достатъчно груб е, за да ексфолира добре и в същото време да не жули. :)


   

      Кожата ми след него е бебешко мека. Ползвам го последните седмици и около лактите където ми се белеше буквално, сега е гладко и няма онези бели следи от сухота. Не изсушава изобщо, така че ако ви мързи да нанасяте лосион, можете да го пропуснете. Не оставя и мазен филм. За мен е перфектния скраб.


     Ето и съставките:




     Закупих го за 8 лв и за мен лично си струва всяка стотинка. С удоволствие ще пробвам и някой от другите им видове. Нарочно пропуснах миналият месец да мина през магазина, в който ги продават, защото знаех какво ще се случи. А имам 5 нови скраба и не ми е нужен още един в момента. :)

2 коментара:

  1. Страхотно изглежда! Исках да си взема от тези скрабове, но така и не ги намерих.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много е добър. Май най-добре е от сайта им да пробваш да поръчаш като си в Бг. Имаше ги и в този на beauty box, а и в beautycosmetic.biz (последните изпращат и в чужбина). :)

      Изтриване